Dark Mode
  • вівторок, 19 Березня 2024

Запрошуємо до співпраці. Поділіться новиною.

Запрошуємо до співпраці. Поділіться новиною.

     Підгородне.Info це громадський, недержавний, незалежний та неупереджений ресурс і ми хочемо залишатися такими і надалі.

     У нас дуже багато планів, які направлені на розвиток інформаційного поля в в місті Підгородне та регіоні.  Кількість відвідувань нашого сайту постійно зростає і зараз сягає близько тисячі унікальних користувачів на добу. Ми бачимо, що люди долучаються і до коментування, і до обговорення, а багато матеріалів мають широкий суспільний резонанс.

     

     Команда нашого ресурсу вважає, що громада нашого міста, найбільшого в Дніпровському районі, має право знати про всі події, які відбуваються на його теренах. Від гострих і болючих питань, які завжди викликають резонанс у громаді, до буденних і звичних подій, які не повинні залишатись поза увагою – відремонтували дорогу, провели конкурси, відбулися збори громад для вирішення нагальних питань, зібрали хороший урожай – ніби непомітні події для регіону, але цінні для окремих його жителів.

     Знаємо, що в місті Підгородне та Дніпровському районі відбувається маса подій, які залишаються без висвітлення у засобах масової інформації. І саме тому запрошуємо всіх, хто має бажання розповісти про події, випадки та історії, які відбуваються поруч з вами у місті, висловити власну думку та почути думки інших громадян, а також взяти участь у обговоренні, до співпраці.

Ви можете самостійно описати будь-які події, висловивши власну думку та зробивши декілька фотографій і надіслати нашій редакції на адресу електронної пошти info@pidgorodne.info.

Ми хочемо запросити жителів міста Підгородного та регіону стати авторами публікацій на нашому сайті, колумністами. 

      Згідно Вікіпедії колумніст (columnist, англ. column – колонка) – це автор, котрий одноосібно веде колонку (розділ, рубрику) в будь-якому виданні: газеті, журналі, блозі, або який є одним із кількох постійних авторів цієї колонки. Колумніст може вести персональну рубрику, але найчастіше колонку веде кілька постійних авторів. При цьому колумніст не обов’язково працює штатним журналістом.

     Ваші статті будуть опубліковані на Підгородне.Info від Вашого імені або псевдоніму, розміщенні в соціальних мережах і з ними зможуть ознайомитися тисячі людей, які переглядають наш ресурс. Ми допоможемо Вам сформувати матеріал, обробити фотографії та відеозаписи, візьмемо за необхідності коментар у фігурантів статті та опублікуємо її на ресурсі. Найкращі та зрілі автори пізніше отримають можливість власноручно формувати та публікувати матеріали на нашому сайті.

Ми спонукаємо вас долучилися до самостійного висвітлення життя міста та регіону з малою допомогою з нашого боку.

     Будь-які питання та пропозиції залишайте в коментарях, а також надсилайте на адресу news@pidgorodne.info, або у групі Facebook.

     Ми готові до відкритої співпраці і підтримки ваших ініціатив. Адже основна мета нашої роботи – чесно та неупереджено розповідати читачам про життя нашого міста та регіону.

Pidgorodne.Info

коментар / Reply From