Dark Mode
  • вівторок, 19 Березня 2024
Підгородненська міська рада виділила 91 сотку землі жителю Дніпра

Підгородненська міська рада виділила 91 сотку землі жителю Дніпра

 Частина перша, факти.

У місті Підгородне нещодавно відбулась непересічна подія, міська рада дала дозвіл на підготовку документів на виділення земельної ділянки площею близько 1 гектара в районі розташування лікарні. Такими великими ділянками в центрі міста землю давно не виділяли.

Для точності варто вказати що мова йде про дозвіл на розробку двох проектів землеустрою на ім’я одного громадянина з м. Дніпро, з них 10 соток на будівництво житла і 81 сотка на ведення особистого селянського господарства.

Хронометраж:

Заяви громадянина Маслака Д.І. були зареєстровані у Підгородненській міській раді 29.07.2021, за номерами 784 РПЗ та 785 РПЗ, в той же день, 29.07.2021 голова міської ради направляє заяву до земельного відділу на розгляд.

Проект рішення написаний на підставі цих заяв вже 1.08.2021 розглядається земельною комісією. Дійсно це фантастична оперативність. Адже земельний відділ повинен був перевірить чи не було раніше претендентів на цю земельну ділянку, чи не пролягають через неї комунікації, та чи не стоїть там чиясь будівля, чи є під’їзд до ділянки (тут недогледіли).

Посилання на протокол засідання земельної комісії https://pidgorodne.otg.dp.gov.ua/ua/rishennya-gromadi/protokol-zasidannya-komisiyi-z-pitan-ekologiyi-arhitekturi-mistobuduvannya-ta-zemelnih-vidnosin-2

Сторінка №5, викопіювання, чомусь тут пишуть про одну заяву а не дві від пана Маслака, ніяких зауважень у протоколі не зазначено.

 

Проект рішення публікується на сайті міської ради 01.07.2021, в день проведення сесії.

Посилання на проекти рішень https://pidgorodne.otg.dp.gov.ua/ua/rishennya-gromadi/zemelni-pitannya-2-2 сторінка 33.

Сесія відбувається в той же день, 01.07.2021 року всі присутні депутати голосують за блок в якому включено питання про дозвіл пану Маслака одноголосно, включно з опозицією.

https://pidgorodne.otg.dp.gov.ua/ua/rishennya-gromadi/poimenne-golosuvannya-6-sesiyi-8-sklikannya на 12 сторінці ви можете побачить прізвища обранців які вписали себе в історію.

Рішення було опубліковане 09.07.2021, опубліковане дещо у дивний спосіб,

 

По перше не по порядку, рішення 858 чомусь розташували між 839 та 840, з назви рішення пропало прізвище Маслак, і з’явивсь дивний кадастровий номер, хтось замінив одинички на «L» латинські, чому і навіщо? Є думка, щоб серед інших 150 рішень його було важко знайти через пошук сайту.

 

Посилання на рішення:

https://pidgorodne.otg.dp.gov.ua/ua/rishennya-gromadi/pro-nadannya-dozvolu-na-rozrobku-proektu-y-rajoni-zemelnoyi-dilyanki-kadastrovij-nomer-l22l4li000020290166

Далі буде.

 

 

 

коментар / Reply From