Dark Mode
  • вівторок, 19 Березня 2024
Карантин негативно вплинув на фінансовий стан жителів Львіської області

Карантин негативно вплинув на фінансовий стан жителів Львіської області

Карантин негативно вплинув на фінансовий стан львів’ян. Багато місцевих мешканців залишилися без роботи або опинилися у незапланованій відпустці. Але карантин не привід залишатися без роботи, оскільки в цей час в місті є варіанти для заробітку.

ТАКСИСТ

На період карантину припинив свою роботу громадський міжміський транспорт, робота міського транспорту зазнала значних обмежень. Тому служби таксі стали актуальним рішенням для людей без авто. Зі збільшенням попиту служби таксі Bolt, Uber, Uklon, 838 та інші активно залучають водіїв з власним авто та на автомобіль компанії. З кандидатів вимагають водійські права та авто у власності. За данними розділу "робота Дрогобич" на порталі OBYAVA.ua заробітна плата 15000 – 40000 грн, до 4000 грн щомісячно можна заробляти за брендування транспортного засобу.

КУР’ЄР

У Львові працює багато закладів громадського харчування, які на період карантину продовжили роботу з обмеженнями – лише доставка їжі додому. В результаті збільшення попиту на доставку їжі виросла потреба у працівниках для здійснення доставки. Glovo та Uber вимагає від кандидатів лише власного транспортного засобу – авто або ровер. Для роботи в «Domino's Pizza» підійде власний скутер, на мототранспорті можна працювати в «Новій пошті», а без транспорту є піші вакансії в «Укрпошті». Заробітна плата складає від 11 000 грн на Новій пошті до 25 000 в Glovo для кур’єрів з власним авто.

ОПЕРАТОР CALL-ЦЕНТРА

Ріст популярності служб доставки збільшив попит на працівників для роботи телефоном – приймати замовлення. Крім того, телефонні оператори потрібні для надання консультаційних послуг за телефоном. Такі вакантні посади є у телефонних операторів «Vodafone», «Київстар», банківських установах «Кредобанк», службах замовлення їжі «Kraft Burger» тощо. Основний критерій у виборі кандидатів – чітка та грамотна мова. Заробітна плата стартує від 7000 до 20 000 гривень.

МЕНЕДЖЕР З ПРОДАЖУ

Займатися продажами можна і віддалено за допомогою телефону, тому це направлення не втратило своєї актуальності. Менеджерів з продажу шукають в багатьох сферах, є пропозиції для досвідчених спеціалістів з продажу та новачків. Заробітна плата 7000-25000 грн (змінюється в залежності від виконання норми та показників продажу).

КАСИР

Під час карантину високий попит на касирів в супермаркетах та на автозаправні станції. Заробітна плата від 7000 до 10000 гривень.

ВАНТАЖНИК/КОМПЛЕКТУВАЛЬНИК

Робота супермаркетів формує попит на роботу вантажників. Оплата праці 8000 - 12000 гривень

ФАРМАЦЕВТ/ПРОВІЗОР

Аптеки не лише продовжують працювати в період карантину, а стали найбільш популярними закладами. Деякі аптеки перейшли на цілодобовий режим роботи, що спричинило високий попит на фармацевтів та провізорів. Вакантні посади є аптеках Доброго дня, Аптека низьких цін та інших. Заробітна плата 9000 – 12000 грн.

ДВІРНИК/ПРИБИРАЛЬНИЦЯ

В умовах карантину дуже важливо підтримувати чистоту та вчасно здійснювати дезінфекцію приміщень загального користування. Багато комунальних підприємств шукають двірників, приватні підприємства залучають до роботи нових прибиральників. Заробітна плата 4800 - 7000 гривень.

ВОДІЙ

Зберігся попит на водіїв для вантажних перевезень, експедиторів, водіїв-далекобійників, керманичів навантажувача. В такій роботі потрібен досвід та навички. Заробітна плата 10000-30000 гривень.

ДЕ ШУКАТИ РОБОТУ

В умовах карантину краще уникати контактів з іншими людьми, в пошуку роботи допоможе мережа Інтернет. Всі перераховані пропозиції є на ресурсах пошуку роботи OBYAVA.ua та Rabota.ua. Крім того, актуальні пропозиції є на інтернет-ресурсі Львівського обласного центру зайнятості, також є профільні спільноти з пропозиціями роботи у соціальних мережах.

коментар / Reply From