Dark Mode
  • вівторок, 23 Квітня 2024
Як у Підгородному бюджет 2019 приймали.

Як у Підгородному бюджет 2019 приймали.

    Після відставки мера і провідних заступників основною задачею новоявленої хунти став «правильний» розподіл Підгородненського бюджету. Проект документу давно був підготовлений і опублікований на офіційному сайті.  Звичайно що він не влаштовував наш депутатський корпус, адже на депутатську допомогу було передбачено лише  1 000 000 гривен. А за голосування по відставці мера депутатам було обіцяно збільшення депутатського фонду до 7 000 000 (по 300 000 на носа). З цим потрібно було щось робить. 

    Для здійснення методичного керівництва процесом коригування цифр у терміновому порядку до міськради було делеговано Крещук Клавдію Василівну, помічницю депутата Маласая Віталія Миколайовича, про її героїчне минуле ми вже писали. До 26 грудня 2018 року відкоригувати встигли тільки бюджет, програми та заходи залишились без змін і не голосувались.

    Отже по процедурі голосування або відкіль взявся кримінал.

    На сайті міськради було оприлюднено проект рішення про міський бюджет із усіма додатками:

http://pidgorodne-mrada.dnipro-rn.dp.gov.ua/sil_rada_2016/dnipropetrovskij/pidgorodnjanska_mr.nsf/document.xsp?id=29617067A2241E3EC225835100560EAB

під час голосування на сесії доповідь по проекту бюджету робила Іваненко Марина Анатоліївна ось запис сесії, 36 хвилина запису:

 цифри які вона зачитує депутатам відрізняються від тих, які вказані в проекті рішення, але це щє не все, саме рішення:

 

відрізняється від того, що читала пані Марина депутатам..

    Маємо ситуацію, коли громаді надали проект одного рішення, депутатам дали проголосувати друге а по факту підсунули  третє. І це щє ми не робили запити в фінуправління РДА, є думка що наша хунта возила на затвердження четвертий варіант.  Ось саме ці маніпуляції і тягнуть на кримінал за статтєю службова підробка. 

    А наших шановних обранців, вчерговий раз розвели як кроликів. Програми не прийняті, вимоги до бюджетної документації не виконані, фінуправління бюджет не приймає. Відповідно попилять депутатську допомогу не вийде найближчим часом. А якщо хтось оскаржить рішення про бюджет через суд і взагалі. 

    Наостанок, заяви про злочин направлені також в Київ до національних управлінь різних силових органів, якщо хтось захоче домовлятись і «парєшать» у Дніпрі, просто майте на увазі цей факт.

    P.S. Партійна складова:

    Рішення про бюджет підписував Болдирєв Руслан Анатолійович партія Укроп, активну участь у бюджетному процесі брав голова бюджетної комісії Маласай Віталій Миколайович зі своєю славною помічницею Крещук  Клавдією Василівною партія БПП Солідарність та секретар бюджетної комісії Свєчкіна Алла Іллівна партія Опозиційний блок.

Бюлетень голосування по бюджету:

 

Читайте також: Чергова сесія міської ради.

9.11 по Підгородному.

Pidgorodne.info

коментар / Reply From