Dark Mode
  • п’ятниця, 29 Березня 2024

Насувається найсильніша магнітна буря в вересні 2021: чим загрожує цей метеоудар

Насувається найсильніша магнітна буря в вересні 2021: чим загрожує цей метеоудар

Прогноз магнітних бурь на вересень 2021 обіцяє неспокійне закінчення робочого тижня. Pidgorodne.Info дізналося, як підготуватися і гранично комфортно пережити цей час.

 

До кінця цього тижня нас чекає найсильніша магнітна буря в вересні 2021 року, яка може негативно вплинути на нерви і судини всіх метеозалежних людей.

 

На піку магнітна буря 17 вересня 2021 року сягне чотирьох балів - не критичний, але досить неприємний рівень магнітних збурень. Вірогідні проблеми з тиском і концентрацією. Так як під час магнітних бур наші клітини страждають від нестачі кисню, то можливі проблеми з диханням і напади запаморочення.

 

Як показує сервіс Магнітні бурі Гісметео, сила удару почне наростати в другій половині п'ятниці. Свого піку магнітні збурення досягнуть пізно ввечері - після 21:00 за Києвом. Тому висока ймовірність проблем зі сном у ніч з п'ятниці на суботу. Багато будуть скаржитися на:

безсоння;
погані, тривожні сни;
переривчастий сон.


Через це вранці метеозалежні особи прокинутися розбитими і в тривожному настрої.

 

Увечері після роботи можна влаштувати собі неспішну прогулянку на свіжому повітрі - щоб скинути напругу і наситити клітини киснем.

 

Переїдати на ніч не варто, особливо важкої їжі. За кілька годин до відправлення в ліжко можна перекусити овочами або нежирним сиром.

 

Перед сном варто прийняти теплу ванну (в воду можна додати ефірні масла лаванди, меліси, герані, сандалу, ромашки або валеріани: вони допомагають знімати нервову напругу) і випити заспокійливого чаю. Від алкоголю і нікотину краще утриматися.

 

Наступна магнітна буря очікується 21 вересня 2021. Але вона не повинна перевищити трьох балів за силою впливу.

 

 

 

 

 

коментар / Reply From