Dark Mode
  • середа, 24 Квітня 2024
Закрив рот рукою і погрожував побити: в Підгородньому чоловік пограбував 16-річну дівчинку

Закрив рот рукою і погрожував побити: в Підгородньому чоловік пограбував 16-річну дівчинку

В Підгородньому, раніше судимий чоловік напав на неповнолітню дівчину і пограбував її, погрожуючи побити, якщо вона буде кричати: поліція «по гарячих слідах» затримала зловмисника. Про це повідомляє Pidgorodne.Info з посиланням на Dnepr.News.Info та прес-службу ГНПУ в Дніпропетровській області.

 

26 листопада близько 14.00 біля одного з магазинів по вулиці Дніпровській йшла дівчина , коли до неї підійшов чоловік і почав розмову. Потім закрив їй рот рукою і звелів не кричати, погрожуючи побити. Потім чоловік пограбував неповнолітню, заволодівши грошима, мобільним телефоном та золотими прикрасами, після чого втік. Дівчина запам'ятала нападника і змогла описати його прикмети поліцейським.

 

В ході оперативних заходів дільничний офіцер Дніпровського районного відділення поліції розшукав підозрюваного в нападі за прикметами, які запам'ятала неповнолітня. Ним виявився 54-річний, раніше неодноразово судимий, мешканець Підгороднього. Правоохоронці вилучили у чоловіка все награбоване майно.

 

Чоловікові вже повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від 4-х до 6-ти років. Вирішується питання про обрання грабіжникові запобіжного заходу.

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From