Dark Mode
  • п’ятниця, 26 Квітня 2024
Хунта , частина ІІ

Хунта , частина ІІ

Хочемо звернути увагу жителів нашої громади що вибори на жаль суттєво не вплинули на політичну ситуацію тепер вже Підгородненської ОТГ. Так само як два роки тому міський голова не має підтримки переважної більшості в раді і так само у деяких осіб присутні наміри замінити очільника громади на керовану та залежну людину.

Давайте розглянемо ситуацію більш детально.

Після останніх виборів до Підгородненської ради пройшло кілька партій, серед них Слуга народу, які набрали близько 15% голосів. Зараз ми не будемо роглядати причини таких низьких рейтингів, звернемо увагу читачів на політичний конфлікт який вже став традиційним у Підгородному. Маючи після виборів 15% рейтингу, партія влади отримала посаду заступника міського голови, секретаря ради та голови комісії з питань бюджету, фінансів, торгівлі та промисловості. З такими ключовими фігурами за бажання можливо суттєво впливати на життя громади і як то кажуть звернути гори. Більш того, в Дніпровській РДА посаду голови зайняла Віра Поклонська, яка раніш працювала в АСОЦІАЦІї"УКРАЇНСЬКИЙ ПРАВОЗАХИСНИЙ АЛЬЯНС" в керівниках і засновниках якої був Демченко С.О. https://ring.org.ua/edr/uk/company/33806700.

Частенько в Підгородненській міській раді став з’являтись один із радників голови Дніпропетровської обласної ради.

Посилання на документ: https://dostup.pravda.com.ua/request/66358/response/162315/attach/3/1234.pdf і "громадський активіст".

Після місцевих виборів владна вертикаль була сформована і як бачимо можливості для комунікації та впливати на процеси на рівні місцевому, районному та обласному присутні і серйозні, але...

Починалося все досить непогано та нажаль після досить короткого періоду закоханості, коли адепти партії влади робили вигляд що співпрацюють з міським головою, настав період жорстокого протистояння. Одною з причин називають проведення тендеру на реконструкцію будівлі під ЦНАП ціною близько 5 мільйонів гривен, буцімто не завели потрібну фірму, ще одна причина вибори...

Нічого нового у політичних баталіях ми не побачили, першою ластівкою протистояння стала відставка заступника міського голови Грибачова М.Г. , це була проба пера, голова міськради наклав вето, для його подолання потрібно 18 депутатських голосів, не знайшли. Для розуміння ситуації слід зазначити, що наступним у списку звільнених мав бути Горб Андрій Іванович за умови що є 18 голосів за його відставку. У разі позбавлення повноважень функції міського голови до виборів виконує секретар ради, тобто партія від якої секретар почне керувати процесами і фінансовими потоками.

Андрій Іванович з відповіддю не забарився, виявилось шо в секретаря ради не все в порядку з документами і з нагоди що спецпервірку він не пройшов, попросили на вихід. Пан екссекретар міської ради пішов до суду, суддя в ухвалі щодо забезпечення позову https://youcontrol.com.ua/ru/catalog/court-document/88547218/ дію розпорядження міського голови про звільнення секретаря призупинив, але поновити на посаді не зобов’язав. Тобто зараз людина працює без зарплатні на благо Підгородненської ОТГ, секретарем ради називатись не може, бо посаду не займає. Судова тяганина попереду.

P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { color: #000080; so-language: zxx; text-decoration: underline } Під шумок отримав догану, любитель поезії, заступник міського голови з питань ЖКГ і був відправлений працювати додому, бо карантин.

Поки посадовці бились за владу прийшов «Чорний лебідь» у вигляді епідемії але це вже тема для іншої статті.

P { margin-bottom: 0.21cm }

На сьогодні розклади такі і нічого путнього для громади найближчим часом не видно, після виходу з карантину чекаємо активну фазу протистояння.

Р.S.--

Ми з вами вже спостерігаємо потоки інформаційного бруду який не має нічого спільного з реальністю та з інтересами громади, а має на меті виправдати потуги з відставки міського голови.

Генератором таких новин останнім часом став телеканал «Відкритий», який за дивним збігом обставин належить Касьянову Сергію Павловичу, батькові Касьянова Нікіти Сергійовича, який є депутатом Підгородненської міської ради від партії влади та в голова бюджетної комісії.

Посилання на документ: https://opentv.media/wp-content/uploads/2020/03/Struktura-sobstvennosti-za-2019-god.pdf

Читайте також: ЦНАП так ЦНАП

                        Підгородне без Кузьменко. Каналізація

Pidogodne.Info

коментар / Reply From