Dark Mode
  • вівторок, 23 Квітня 2024
В Україну йде циклон зі снігопадами і штормовим вітром

В Україну йде циклон зі снігопадами і штормовим вітром

Погода в Україні погіршиться вже в середу, 23 грудня, через циклон. У всіх областях країни синоптики Українського гідрометеорологічного центру прогнозують мокрий сніг, сніг з дощем і крижані зливи. Рясні опади триватимуть і на католицьке Різдво, яке відзначається в ніч з 24 на 25 грудня.

 

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, 23 грудня на Заході пройдуть дощі, в центральних, північних і південних областях дощі з мокрим снігом. Стовпчики термометрів покажуть до + 3 ... + 5 градусів у західних областях, до 0 ... + 2 градусів - в південних, в решті регіонів буде від -1 до -4 градусів. Синоптики передають похмуру погоду, з поривами південного вітру до 10 м / с, місцями очікується ожеледиця.

 

З 24 по 26 грудня циклон принесе опади у всі області. У зв'язку з погіршенням погодних умов на дорогах може бути ожеледиця та налипання мокрого снігу.

 

У той же час, температура повітря на католицьке Різдво в Україні в більшості областей вдень буде плюсовою. На Заході 24 грудня очікуються рекордні + 8 ... + 10 градусів, на Півдні - від +5 до +8 градусів. У столиці та центральних областях синоптики передають + 1 ... + 3 вдень, вночі температура опуститься до -1 ... + 1 градуса. На Сході буде сонячна погода, без опадів, але температура повітря буде мінусовою. Вдень від -1 до -3 градусів, вночі - заморозки до -7 ... -9 градусів. Вітер південний, з поривами до 12 м / с.

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From