Dark Mode
  • п’ятниця, 29 Березня 2024
В Епіцентрі відреагували на введення карантину вихідного дня

В Епіцентрі відреагували на введення карантину вихідного дня

Всеукраїнська мережа гіпермаркетів «Епіцентр» дала офіційний коментар щодо роботи під час «карантину вихідного дня». Про це повідомляє Pidgorodne.Info з посиланням на Відкритий.

 

Раніше торговельний гіпермаркет «Епіцентр» опублікував на офіційній сторінці в соціальній мережі пост, в якому повідомляється, що магазин буде працювати в вихідні незважаючи на введення карантину вихідного дня.

 

Це викликало обурення глави МОЗ Максима Степанова, який під час брифінгу різко відреагував на впровадження цієї ініціативи. Міністр заявив, що підприємці наживаються на здоров'ї людей, бойкотуючи рішення Кабміну.

 

 Вирішивши прояснити ситуацію, керівництво торгової мережі заявило, що "поважає позицію Кабінету Міністрів України і буде її дотримуватися, хоча і не погоджується з усіма заходами, введеними урядом для посилення карантину".

 

«Під час карантину вихідного дня мережі" Епіцентр "та" Нова лінія "будуть реалізовувати виключно життєво необхідні товари, дозволені постановою КМУ" Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. " № 641, до яких відносяться продукти харчування, засоби гігієни, лікарські засоби та товари медичного призначення, ветеринарні препарати, корми », - йдеться в офіційному повідомленні керівництва« Епіцентру ».

 

 Також в мережі гіпермаркетів відзначили, що з початку поширення коронавірусної інфекції ними були введені безпрецедентні заходи безпеки, які продовжують діяти до кінця карантину.

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From