Dark Mode
  • четвер, 25 Квітня 2024
У Дніпропетровській області п'ятеро чоловіків ґвалтували дітей і продавали відео в Інтернеті

У Дніпропетровській області п'ятеро чоловіків ґвалтували дітей і продавали відео в Інтернеті

Нещодавно співробітники кіберполіції «вийшли» на чоловіка, який разом з подільниками створювали контент порнографічного характеру, що включає сцени сексуального насильства неповнолітніх. Попередньо, від дій зловмисників постраждали п'ятеро дітей у віці від 10 до 14 років.

 

За попередніми розрахунками, п'ятеро чоловіків створили більше тисячі фото і відеофайлів порнографічного характеру зі сценами сексуального насильства за участю неповнолітніх. Продавали контент в Інтернеті, - про це повідомляє Pidgorodne.Info  з посиланням на Інформатор та прес-службу Національної поліції. Чотирьох подільників фігуранта справи правоохоронці затримали в цьому році раніше. П'ятого днями розкрили співробітники управління протидії кіберзлочинності в Дніпропетровській області спільно із слідчим управлінням обласної поліції і прокуратурою регіону.

 

Обшук за місцем проживання правоохоронці проводили разом з бійцями полку особливого призначення. Речові докази вилучено. Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину за ч. 4 ст. 152 (згвалтування), ч.2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх), ч. 4 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі. Зараз підозрюваний перебуває під вартою без права внесення застави. Слідчі дії тривають.

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From