Dark Mode
  • п’ятниця, 19 Квітня 2024
Підгородняни отримають платіжки за електроенергію з новими особовими рахунками

Підгородняни отримають платіжки за електроенергію з новими особовими рахунками

Жителі Підгороднього та Дніпра з наступного місяця будуть отримувати платіжки за електроенергію з новими особовими рахунками. Про це повідомляє Pidgorodne.Info  з посиланням на прес-службу YASNO. 

 

У кампанії енергопостачальника повідомляють, що такі зміни пов'язані з вимогами Закону України «Про ринок електричної енергії», через що YASNO впроваджує нову облікову базу.

 

Для всіх користувачів оновиться особистий кабінет на сайті, де після реєстрації можна буде швидко і зручно вносити показання лічильника, оплачувати рахунки без комісії, контролювати споживання електроенергії та платежі.

 Особові рахунки змінилися автоматично. Тому переоформляти документи, додатково звертатися в контакт-центр або енергоофіси YASNO не потрібно.

Новий особистий рахунок клієнта YASNO складається з 12 цифр і починається на 522.

 

Дізнатися його можна зручним способом:

·        в платіжках за вересень, які надійдуть в жовтні, і всіх наступних місяцях;

·        на сайті yasno.com.ua в розділі Особистий кабінет;

·        через viber-бот YASNO-online;

·        за телефоном контакт-центру (056/067/050) 770 11 55;

·        в viber, sms, email-повідомленнях, і листах відправлених користувачам особистого кабінету. 

Реквізити для оплати за електроенергію не змінилися. При оплаті через касу банку або відділення Укрпошти надайте касиру платіжку, щоб він правильно вказав реквізити постачальника YASNO (юридична назва ТОВ «Дніпровські енергетичні послуги») і діючий особовий рахунок. Навіть якщо кошти будуть оплачені за попереднім особовим рахунком, платіж буде зарахований.

В інтернет-банкінгу і платіжних сервісах дані оновилися автоматично. Оплачуючи світло через Приват24, ПУМБ-online, EasyPay, Portmone та ін. системи, змінювати шаблони і налаштування не потрібно.

«Особові рахунки поступово змінюються у всіх жителів Дніпропетровщини. Протягом року це вже сталося для клієнтів більшості населених пунктів і районів області. А з жовтня - також для жителів Дніпра і Підгороднього. Ми створили умови, щоб зміни відбулися комфортно, і кожен міг дізнатися новий особовий рахунок найбільш зручним способом. Крім реєстрації в оновленому Особистому кабінеті на сайті YASNO, ніяких додаткових дій від клієнтів не потрібно », - сказав директор YASNO в Дніпропетровській області Юрій Федько.

коментар / Reply From