Dark Mode
  • п’ятниця, 29 Березня 2024
Підгородненська ОТГ презентувала свої інвестиційні проєкти на регіональному форумі

Підгородненська ОТГ презентувала свої інвестиційні проєкти на регіональному форумі

Сьогодні, 23 вересня,  відбувся регіональний форум «Розширення інвестиційного потенціалу  територіальних громад» на Дніпропетровщині. У заході взяли участь представники різних ОТГ області, серед яких - Підгородненська ОТГ.

На форумі також були присутні представники обласної влади, Дніпропетровського регіонального інвестиційного агентства, державних банків, бізнесу, народні депутати України, Надзвичайні і Повноважні Посли країн в Україні та інвестори.

Було представлено 5 інвестиційних проєктів від Підгородненської ОТГ, серед яких облаштування ринку "Княжич", що знаходиться на вул. Шосейна, 66.

"Плануємо встановити на ринку м'ясо-молочний павільйон, сучасне холодильне обладнання, лабораторію, аби  стихійний ринок перетворити на сучасний та за європейськими стандартами", - розповівзаступник голови Підгородненської міської ради Микола Григорович Грибачов.

Ще одним проєктом, який мріє втілити у життя Підгородненська ОТГ, стало створення критого аквапарку поблизу вулиці Крайня.

"На сьогоднішній день, ні у місті Дніпро, ні в області немає критого аквапарку, лише відкритий, який можна відвідувати лище влітку. Ми хочемо зробити такий аквапарк, в якому можна відпочивати, як і влітку, так і взимку", - поділився Микола Григорович.

Також була озвучена пропозиція про створення логістичного парку, який планують розташувати у селі Перемога, на вільній земельній ділянці, яка у майбутньому, буде прилягати до об'їзної  дороги з Харківської траси до Києвської.

Ще однією ідеєю для реалізації стало створення елеваторного господарства з перевантажувальним залізничним пунктом на трасі Харків-Дніпро.

Також актуальним проєктом у Підгородненській ОТГ вважають створення  центру переробки вторинної сировини та пластику, який плануюють розташувати за містом Підгородне, аби не порушувати санітарні норми. 

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From