Dark Mode
  • субота, 20 Квітня 2024
Освітлення в Підгородньому: на яких вулицях тривають роботи

Освітлення в Підгородньому: на яких вулицях тривають роботи

Вуличне освітлення є одним із головних елементів благоустрою населених пунктів. Забезпечення постійного функціонування зовнішнього освітлення сприяє створенню умов для повноцінного і безпечного життя та відпочинку громадян, зниження рівня аварійності на дорогах та попередження правопорушень.

В нашій громаді тривають роботи  з освітлення  вулиць - Сагайдачного, Шосейної, Центральної та Партизанської. Будівництвом електромережі на цих вулицях займаються дві фірми. На вулиці Центральній роботи з освітлення проводить ТОВ «ЕЛЕКТРОПРИВІД» з Полтавської області, на трьох інших, а саме на  Сагайдачного, Шосейній та Партизанській вулицях роботи веде ТОВ «ПРОМАВТОМАТИКА ВІННИЦЯ». Про це ми повідомляємо з посиланням на Підгородненську міську раду.

Проєкти освітлення даних вулиць підготувала Підгородненська міська рада за кошти бюджету Підгородненської ОТГ. Щомісячна плата за освітлення на цих вулицях  буде здійснюватися також за кошти бюджету Підгородненської ОТГ.

У наступному році Підгородненська міська рада планує втілити у життя ще 11 проєктів з освітлення вулиць на території нашої громади. До цих проєктів потрапили вулиці:  Перемога, Новомосковська,  Геологів , Ювілейна, Кільченська,  Червона, Зарічна, Садова, Гагаріна,  а також провулки: Садовий, І Мостовий та Шкільний.

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From