Dark Mode
  • п’ятниця, 26 Квітня 2024
Нічого особливого, звичайна підстава.

Нічого особливого, звичайна підстава.

Пам’ятаєте історію з харчуванням дітей у школах ужовтні місяці?

Ту яка стала підставою для оголошення недовіри міському голові Кузьменко Галині Василівні.

Нарешті надійшли документи  і ми можемо розказати громаді хто і як саме перешкоджав надходженню коштів на харчі для школярів.

Факт перший

17.08.2018 (у серпні!) на сайті міської ради опубліковано проект рішення про зміни в бюджет на 2018 р. , до рішення йде пояснювальна записка в якій чорним по білому написано, 130 000 грн на харчування 

Йдемо далі:

Факт другий

06.10.2018 відбувається засідання комісії міської ради з питань планування бюджету тафінансів.

Присутні члени комісії:

Маласай Віталій Миколайович

Теслюк Ігор Миколайович

Кроленко Олександр Миколайович

Свєчкіна Алла Іллівна

Відсутній:

Ганжа Сергій Анатолійович

Також присутні інші депутати міської ради, ведеться пряма трансляція.

 - обговорення питання яке нас цікавить відбувається на 8 хвилині.

Ось копія протоколу засідання комісії, де зазначено, що Маласай В.М. та Свєчкіна А.І. посилаючись на формальні причини, пропонують не виносити питання на сесію. Всі присутні члени комісії підтрималитаку пропозицію.

Отже на сесію 07.09.2018р. питання не винесли в свою чергу депутати та громадськість мали можливість отримати всі матеріали та додатки, їх вивчити та внести пропозиції. З точки зору закону депутати праві, проект рішення про зміни до бюджету повинен бути оприлюднений на сайті за 20 днів до дня прийняття. 

Сесія 25.09.2018. До порядку денного питання прохарчування школярів не включено.

розпорядження 

Ось розпорядження міського голови про скликання сесії міської ради 12 жовтня. Тут питання про зміни в бюджеті включено, і відповідно гроші на харчування моглиб виділити. Але сесія 12 жовтня не відбулась, депутатів прийшло щось 5 чі 6 душ, у інших були важливіші справи. Доречі дехто з депутатів був за кордоном. Ось скрін з соцмережі.

 

І нарешті розпорядження міського голови про скликання сесії міської ради 09 листопада 2018:

 

Саме на цій сесії депутати оголосили недовіру міському голові, як видно з прямої трансляції а саме з 42 хвилини (промова депутата Свєчкіної А.І.), основна причина, це відсутність вчасного фінансування дитячого харчування.

Виходить так, що 12 жовтня депутати на сесію не прийшли а вже 9 листопада у всіх гріхах звинувачують мера і вводять в оману людей.

А вже через кілька днів з\'являються цікаві листівки.

До речі випадки поширення неправдивої інформації депутатами непоодинокі, на тій же сесії, інший депутат Дмитро Чорний, виступ на 34 хвилині, надав депутатам інформацію, про кримінальне провадження що триває, щодо паспортів вулиць. Виявилось не перевірив, провадження закрите.Шановні земляки, смакуйте якісну каву, не вірте словам та вимагайте щоб вам надавали документи та обґрунтовані докази!Pidgorodne.Info

коментар / Reply From