Dark Mode
  • п’ятниця, 26 Квітня 2024
Хай собі як знають, божеволіють, конають – нам своє робить

Хай собі як знають, божеволіють, конають – нам своє робить

 Вийшла чергова істерична стаття «человека нікто» при ОДА.

Інформаційний простір настільки засмічений хламом його статей та постів, що ми вже не коментуємо кожний.

Але щоб перед виборчим інформаційним безумством у Підгородян було розуміння ситуації, дамо деякі роз’яснення.

Наш мер не входить до президентської партії. 

     У ОДА стоїть загальна задача любою ціною поставити на посади мерів та сільських голів по області людей з БПП. Незалежно від їх професійних якостей. Ми всі з задоволенням спостерігали як посадова особа Дніпропетровської ОДА а саме Маласай Віталій Миколайович бігав по Підгородненському  базарю та тицяв людям бомажки. І ми знаємо що це саме більше що він зробив для Підгородного за останні два з половиною роки, як депутат місцевої ради та голова бюджетної комісії. Але ОДА  замість підгородян зробила вибір.

В Підгородному рейтинг БПП нижче плінтусу. 

Після останнього вивчення рейтингів,  з Києва, декому прийшло попередження. Хвостик підгорів і почались істеріки.

В ОДА чомусь винною в низьких рейтингах БПП вважають  міського голову Кузьменко Галину Василівну, хоча зробити щось для Підгородного могли і місцеві депутативід БПП і районна державна адміністрація і обласна. Доречі якщо хтось з підгородян знає що зробила для міста Дніпровська районна держана адміністрація із задоволенням опублікуємо достовірну інформацію. Бо нема даних ні про дороги відремонтовані, ні про покращення у школах, або лікарні які знаходяться на балансі РДА, транспорт взагалі без коментарів. Зате є дані про те що з бюджету міста районна влада постійно вимагає субвенції. Які доречі не може із толком витратити. 

Активні громадяни Підгородного з вдячністю приймають високі оцінки своєї діяльності, хай і істеричні, хай і від напівлегальних рупорів ОДА. Це свідчить про те, що ми йдемо у вірному напрямку.  А пан Маласай, міг би з громадськістю Підгородного і зустріч провести, він жеш депутат тай голова департаменту ОДА по зв’язкам із громадськістю. Явку забезпечимо, і подальше падіння рейтингу БПП теж, похвалитись йому нема чим.

Юрій Голик бреше в своїх постах, маніпулює та перекручує факти.

Ми не раз ловили Юрія на брехні, некомпетентності та необізнаності.  Потік інформації від його імені великий,  а дехто вважає (ми не у всьому розділяємо таку думку), що статті для Голика готує департамент інформаційної діяльності та зв’язків із громадськістю Дніпропетровської ОДА (а це більше 30 осіб, які фотографують, роблять відео, та щось пишуть ). Тому перевіряйте інформацію яка подається «Тіпа від ОДА». Те що пише Голик не є офіційною інформацією а є інтерпритацією заангажованої людини, якій поставленапевна мета. 

Чому Підгородне.

 

Як не дивно, це земля. Після створення ОТГ у громади з’являється певна, а в нашому випадку не маленька кількість землі. Підгородному свого часу  не дали створити ОТГ зі Спаським. Причина знову низькі рейтинги БПП. Адже під створення ОТГ повинен бути лояльний голова громади, який буде відповідно до вказівок згори розподіляти землю.  Тому і обливє ОДА брудом Підгородненський виконком на чолі з головою міста, тому і бігає Віталій Миколайович. Йому готують роль хазяїна земель Підгородненських. І черга вже розписана, кому і скільки.

І наостанок - про дитсадки.Новий дитсадок в Підгородному на 115 місць. Витратили бюджетних коштів більше 60000000 грн.Новий дитсадок на 120 місць в с. Голованівці Кіровоградської області вартість 30000000 грн

http://kr-admin.gov.ua/start.php?q=News1/Ua/2018/13071805.htmlДалі буде....Pidgorodne.Info

коментар / Reply From