Dark Mode
  • п’ятниця, 29 Березня 2024
Корисні подарунки для дітей в карантин

Корисні подарунки для дітей в карантин

ТОП корисних подарунків для дітей на Миколая і Новий рік на будь-який вік.

 

1. Подарунковий набір з книгами, розмальовками і головоломками

 

Таких подарункових наборів зараз дуже багато - від уже готових, до тих, які ви можете скласти самі. Вибираєте кілька книг за віком дитини, а також розмальовки, наклейки і головоломки. Мало того, що дитині буде цікаво діставати все це з коробки, так вона потім ще кілька днів буде все вивчати - гортати або читати книги, розмальовувати все, клеїти наклейки і вирішувати головоломки, типу, як потрапити з точки А в точку Б через дрімучий ліс.

 

2. Кінетичний пісок

 

Над ним залипають не тільки діти будь-якого віку, а й дорослі. Якщо врахувати, що пісок на всіх майданчиках вже замерз, то домашня пісочниця може стати гарною альтернативою. Він буває різний, але саме важливе - це його кількість: чим більше піску, тим крутіше! З нього можна будувати замки і робити різні пасочки. А ще, він діє, як антистрес - перекидаючи його з руки в руку і спостерігаючи, як він  пересипається, заспокоюєшся. Ось тільки цей ефект може виявитися недовгим, адже прибирати після кінетичного піску доведеться ґрунтовно.

 

3. Подарунковий бокс «Онлайн Резиденція» з VR-окулярами

 

Подарунковий бокс «Онлайн Резиденція» - це набір, в якому є універсальні VR-окуляри. З їх допомогою можна подивитися новорічну виставу з оглядом на 360 градусів і ефектом повної присутності. Такий подарунок - незабутні враження для маленького глядача від візиту в казковий світ ельфів, фей і їх боса. І це не залишаючи дому! Крім цього, в бокс вкладена упаковка солодкого подарунка і промокод на безкоштовне користування «Київстар ТВ» на 3 місяця. Магічний бокс можна отримати в подарунок при купівлі смартфона вартістю від 5 999 гривень в будь-якому магазині «Київстар» або в інтернет-магазині. Також його можна окремо придбати на сайті компанії.

 

4. Домашній вихованець

 

Всі дивилися старий добрий мультфільм про Карлсона і хлопчика, який дуже сильно хотів собаку. Жива істота - це не іграшка, тому його повинні хотіти не тільки діти, а й всі, хто живе в будинку. І якщо всі зірки зійшлися, то отримавши в подарунок бажаного кошеня, цуценя, хом'яка, рибку або черепаху, ваша дитина буде в дикому захваті. І грати вона з ним буде не тільки під час локдауна, а й весь наступний час.

 

5. Робот

 

Якщо з якихось причин тварину своїй дитині ви подарувати не можете, тоді можна знайти альтернативу. З появою різних технологій, можна підібрати дитині робота, який стане йому другом. У них є різні функції, від простих рухів, до більш складних команд.

 

6. Гоночна траса-конструктор для хлопчиків

 

Хлопчикам куди цікавіше буде не просто їздити машинками по підлозі, а й самостійно побудувати для них трасу. Гоночну трасу, яка складається з невеликих елементів можна зібрати так, як подобається вашій дитині. При цьому її кожен раз можна змінювати, прокладаючи нові маршрути. Ваша дитина точно не занудьгує.

 

7. Ігровий набір з ляльки і машини на радіоуправлінні для дівчаток

 

Напевно у вашої дочки вже є ляльки, яких вона укладає спати і грає з ними в різні рольові ігри. А що, якщо у ляльки буде своя машина, та ще й на радіоуправлінні? З такою іграшкою дівчинка точно не занудьгує.

 

8. Ігрова приставка

 

Це не про PlayStation, а сучасний аналог знаменитого тетрису. Вона легко поміщається в руку і легко управляється Там є різні дії і головоломки, тому нудьгувати з такою іграшкою дитина точно не буде.

 

9. Набір для малювання та творчості

 

Якщо у дитини вже є інтерес до творчості або малювання, тоді саме час подарувати їй великий, але портативний чемоданчик, де є все. А якщо до творчості дитина ставитися нейтрально - то подібним набором з неймовірною кількістю фломастерів, олівців, ручок та іншої канцелярії ви все ж зможете її зацікавити. І вона як мінімум вечір, а то і більше, проведе за ревізією всього, що є в наборі.

 

10. 3-D ручка

 

Якщо звичайними олівцями або фломастерами малювати не дуже хочеться, то інноваційна 3-D ручка точно сподобається вашій дитині. З її можливістю можна проявити багато творчих здібностей - від малювання до моделювання. Такий подарунок навіть дорослому буде цікаво протестувати.

 

11. Танцювальний килимок

 

Спочатку лід, потім багато їжі на свята, потім локдаун і кількість фізичної активності знизиться до катастрофічних показників. Тому іграшка, яка допоможе дитині заповнити відсутність цієї активності, припаде до душі і батькам. Потанцювати або навіть влаштувати змагання з братом або сестрою, помінявши мелодію, не може не сподобатися.

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From