Dark Mode
  • вівторок, 23 Квітня 2024

Іменини, походження, значення і характер імен: 3 грудня

Іменини, походження, значення і характер імен: 3 грудня

Сьогодні, 3 грудня, День ангела святкують Северин та Ілона. Про це повідомляє Pidgorodne.Info з посиланням на ТСН.

 

Найбільш помітними перевагами народжених 3 грудня є енергійність, інтелігентність і чарівність. Вони розглядають життя як постійний пошук знання, досвіду та пригод, з задоволенням досліджують все нове і цікаве. Але особливо їм подобається подорожувати і зустрічатися з незвичайними людьми. Народжені 3 грудня мають широке коло інтересів і філософський склад розуму, тому духовні подорожі цікавлять їх не менше, ніж ті, що відбуваються в реальності.

 

Северин

 

Чоловіче ім’я латинського походження, в перекладі означає суворий, міцний.

 

У дитинстві Северин – досить спокійна і мила дитина. Він добре вчиться. У нього багато друзів і знайомих, готових завжди прийти на допомогу або підтримати. Він добрий, розумний і жалісливий.

 

Северин – чоловік дуже вольовий: якщо він вже щось вирішив, то переконати його змінити рішення дуже важко. Сумніви щодо його рішень Северин сприймає як неповагу до нього самого, невпевненість у його розумових здібностях.

 

Як правило, Северин дуже швидко досягає успіху в житті, обіймає керівну посаду або просто займається улюбленою справою. Він рішучий, цілеспрямований, має мету і впевнено йде до її досягнення.

 

Северин – уважний і розумний керівник, який вміє правильно розставити пріоритети і здобути авторитет і повагу в колективі. Його поважають колеги, люблять підлеглі.

 

У молодому віці Северин впевнено робить кар’єру, жертвуючи заради досягнення успіху в професійній сфері особистим життям. З Северина вийде успішний менеджер, досвідчений піарник, кваліфікований інженер.

 

Досягнувши висот у кар’єрі, Северин активно починає шукати супутницю життя. Як правило, Северин в жінках цінує вірність, доброту і вміння йти на компроміс. Як чоловік Северин далеко не ідеальний: він не завжди уважний, не завжди зберігає вірність одній жінці, з-за чого в родині часто спалахують скандали.

 

Северин – особа досить гонорова. Він любить, щоб його хвалили, ставили в приклад.

 

Ілона

 

Вважається, що ім'я Ілона означає "світло, світла". Ця дівчина має неоднозначний характер і величезне прагнення допомагати людям.

 

Всі названі ім’ям Ілона відрізняються особливим шармом, що робить їх красивими і чарівними навіть за наявності деяких недоліків.

 

В дитинстві Ілона має складний характер, свої секрети Ілона не довіряє навіть близьким друзям. Зовні носителька імені здається спокійною, але всередині неї ховається гарячий темперамент, який мало хто бачить, оскільки Ілона чудово вміє контролювати власні емоції.

 

Ілона схильна до самоствердження. Тільки-но є сприятливий момент продемонструвати особисті здібності і знання — Ілона обов’язково це робить. Найчастіше Ілона має нервозний і агресивний вигляд. Намагається не приймати пропонованої допомоги, а, відмовившись, починає вважати всіх байдужими і ворожими до себе. Пов’язано це з тим, що в Ілоні живе бунтівник, вічно незадоволений урядом і соціумом. Через цю ж рису Ілона не любить бути в підпорядкуванні.

 

Ілону практично не цікавлять домашні клопоти, особливо, рукоділля і кулінарія — вона обожнює подорожі і веселощі.

 

Вибір супутника життя дається Ілоні вкрай непросто. Як правило, вона щаслива в шлюбі. Однак виховання дітей - це не її. Вона вважає за краще заробляти гроші, а домашні обов'язки перекладає на свого коханого. 

 

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From