Dark Mode
  • субота, 20 Квітня 2024

"Епіцентр" передумав працювати на вихідних і йде в режим онлайн

Мережа будівельних гіпермаркетів "Епіцентр" на час дії карантину вихідного дня таки вирішила закрити свої магазини, хоча раніше відмовлялися. Купувати можна буде лише онлайн. Про це повідомляє Pidgorodne.Info з посиланням на сторінку "Епіцентр"у Facebook. 

"На час дії карантину вихідного дня мережа "Епіцентр" працюватиме виключно в онлайн режимі та видаватиме товари в Центрах видачі замовлень торговельних центрів", - йдеться у повідомленні.

 

Проте мережа зазначає, що у будні робота торговельних центрів мережі буде продовжена до 24:00 та працюватиме до останнього покупця.

 

Нагадаємо, "Епіцентр" написав у Facebook: "Продукти у нас є, вироби медичного призначення, ліки – є, корм для тварин – є. Завозимо пальне". І додав картинку: "Увага! Вводимо 72-годинну п'ятницю!!!".

 

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов обурився жартівливою бравадою торговельної мережі "Епіцентр" на тлі посилення карантину на вихідні.

 

В підсумку мережа будівельно-господарських гіпермаркетів "Епіцентр" заявила, що працюватиме на вихідних, але продаватиме лише продукти харчування, медичні товари та засоби гігієни.

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From