Dark Mode
  • п’ятниця, 26 Квітня 2024
Діти у Підгородненській ОТГ повертаються до навчальних закладів

Діти у Підгородненській ОТГ повертаються до навчальних закладів

Що потрібно знати батькам

 

Коронавірус в Україні продовжує завдавати свої нищівні удари, і багато батьків побоюються, що діти не повернуться в школи після осінніх канікул, які і так продовжили. Тепер стало відомо, що приготувало міністерство освіти для школярів.

 

За словами виконуючого обов'язки міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета, після закінчення канікул в Україні до навчання в школи повернуться учні 1-4 класів, а учні 5-11 класів навчатимуться в змішаній або дистанційній формі, рішення буде залежати від епідемситуації. Про це сказано в telegram-каналі чиновника.

 

Сергій Шкарлет також заявив, що позиція МОН полягає в тому, що діти повинні вчитися в повноформатному режимі і отримувати якісну освіту.

 

Однак всі повинні розуміти, що в залежності від епідемічного кольору регіону деякі почнуть очне навчання, а у тих, у кого епідеміологічна ситуація не дозволяє, жителі в червоних зонах, залишаться на дистанційному навчанні.

 

Виконуючий обов'язки міністра зазначив, що в питанні навчання потрібно враховувати і економічну складову. Крім того важливо те, що дітей не можна залишати без нагляду.

 

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From