Dark Mode
  • п’ятниця, 26 Квітня 2024
Дільничні виборчі комісії завершили підрахунок голосів: рейтинг

Дільничні виборчі комісії завершили підрахунок голосів: рейтинг

Дільничні виборчі комісії завершили підрахунок голосів виборців на місцевих виборах 25 жовтня та передали відповідну документацію до ТВК.

Рейтинг кандидатів на посаду міського голови Підгородненської ОТГ 

За результатами паралельного підрахунку голосів на підставі протоколів ДВК на виборах міського голови Підгородненської міської ради лідирує чинний голова – Горб Андрій Іванович, за якого проголосували 3038 виборців, що становить 47,5%. 

На другому місці знаходиться кандидат від політичної партії «Зелених України» Старосельський Михайло Святославович, якому свій голоси віддали 912 осіб, тобто 13%.

 Третім йде самовисуванець Коваль Олександр Прокофійович, за якого проголосувало 740 людей, що становить 10%. 

За Юнкевича Олександра Олексійовича від політичної партії «Радикальна партія Олега Ляшка» проголосували  660 людей.

 Далі йде Скубченко Сергій Миколайович - кандидат від політичної партії «Громадянська позиція». За нього віддали свій голос 535 виборців. 

Криворучко Євгеній Васильович від політичної партії «Блок Вілкула «Українська перспектива»» набрав 445 голосів.

 Стороженко Ігор Віталійович від політичної партії «Слуга Народу» отримав 257 голосів, а самовисуванець Бут Микола Пантелеймонович здобув 133 голоси.

 

Рейтинг політичних партій до Підгородненської міської ради 

У цьому рейтингу лідирує партія «Пропозиція». За неї проголосувала 1261 особа.  На другому місці - партія «Опозиційна платформа - за життя», за яку віддали  731 голос. На третьому місці - «Радикальна партія Олега Ляшка», яка отримала 519 голосів від виборців. 

Далі опинилися партії: «Зелених України» -495 голосів, «Громадська Сила» - 485 голосів, «Слуга Народу»  - 480 голосів, «Аграрна партія України» - 478 голосів, «Блок Вілкула «Українська Перспектива» - 474 голоси, «Сила і Честь» - 436 голосів, «Громадянська позиція» -271 голос, «За майбутнє» - 192 голоси, «Наш Край» - 168 голосів, «Європейська Солідарність» - 166 голосів, «Голос» -142 голоси та «Батьківщина» - 77 голосів.

 

Результати виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів мають бути встановлені не пізніш як на дванадцятий день після дня голосування, тобто до 6 листопада включно.

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From