Dark Mode
  • субота, 20 Квітня 2024
День тиші.

День тиші.

30.03.2019 відбулось позачергове засідання сесії Підгороднеської міської ради. Воно повинне було відбутись у четвер, 28.03.2019, але відсутність світла та кворуму завадили і засідання перенесли.

Через те, що актова зала, де зазвичай проводили заходи, закрита на ремонт, а в будинку культури організована виборча дільниця, засідання провели в підвалі міськради.

Розглядали питання: звіт по бюджету 2018р., зміни до бюджетних програм 2019р., переголосувати відставку заступника Грибачова, змінити склад бюджетної комісії, та інші питання.

Частина депутатів, була проти та на засідання не з’явились, присутніх видно в бюлетні:

 

Перейдемо до самого засідання, все йшло більш менш спокійно, поки (18хв. відео) не почали розглядати питання про зміни у складі бюджетної комісії. Тут з’явилась Пані Свєчкіна і почалось... Окрім звичного уже для підгородян хамства, погроз  та колотнечі, ця особа порвала сесійнід окументи та намагалась зірватиза сідання. Депутати проголосували її видалення з засідання та визвали поліцію.

Після того як Свєчкіна пішла, перфоманси закінчились і пішло голосування. Булип равда потуги поскандалити у Клавдії Крещук, але ця особа не варта уваги підгородян.

Розкажемо ми вам ще про події, якї відбувались навколо сесії. 

Початку засідання  передувала прямо таки шекспірівська п’єса.  

Два благородних депутата Пан Булах Михайло Михайлович та Пан Теслюк Ігор Михайлович вирішили викрасти вельмишановну депутатку Пані Ганжу Аллу Костянтинівну, з метою не допустити її до голосування. Алла Костянтинівна майже годину була заблокована в будинку кобзарства що на Шосейній. Туди ходили парламентери, безрезультатно правда. Лише присутність поліції, дещо остудила гарячі головита дозволила звільнити бранку. Честь Алли Костянтинівни не постраждала!

Чі знають вельмишановні пани, що їх дії підпадають під статті 146.КПК, Незаконне позбавлення волі або викрадення людини?

Ось відео того моменту, коли Аллу Костянтинівну було звільнено.

Хтось пустив чутку, що депутати збираються у день тиші агітувати за одного з кандидатів, переполошили Дніпровську РДА і Дніпропетровську ОДА, пригнали поліцію, прилетів самий радикальний у Підгородному обласний депутат  Юнкевич. Був начальник РОВД,  дуже люб’язно спілкувався зі Свєчкіною, мабуть розповідав про депутатську етику. 

Загаломми бачимо що певні особи не перестаютьп ерешкоджать діяльності міської ради, дуже гостру реакцію визвало намагання вивести бюджетну комісію з під контролюдуету Свєчкіна-Маласай. Але все тільки починається, зміни в складі депутатських комісій невідворотні адже зараз до комісій записані три особи, які вже не є депутатами, також потрібно ліквідувати конфлікти інтересів у деяких інших випадках.

Pidgorodne.Info

коментар / Reply From