Dark Mode
  • вівторок, 23 Квітня 2024
Децентралізація наступає (на старі граблі).

Децентралізація наступає (на старі граблі).

Децентралізація наступає (на старі граблі).

 

Реформа децентралізації в Україні почалась з 2014 року, новообрана влада декларує бажання закінчити її якнайшвидше.

А що наше Підгородне?

Почнемо з того, що у 2015 році були сватання до смт. Слобожанського, невдалі.

Потім були вибори, коли більш менш вляглося почали об’єднуватись із Спаським, затягнулось, потім десь нагорі вирішили що не час і процес остаточно застопорився.

Тут ще потрібно зазначити, що обласна рада досить давно прийняла перспективний план об’єднання громад, де до Підгородного має приєднатись Олександрівка, примусово, це у разі якщо добровільного об’єднання громад не відбуденться.

Є ще одна версія розвитку подій, мінрегіон начебто планує з центром у Підгородному створити велику громаду і тоді до нас прийде Слобожанка, примусово. Але все це вилами по воді.

З фактів які підтверджені, наша влада останній місяць почала активно спілкуватись з владою Олександрівки та Спаського, якраз з приводу об’єднання. Хоча перемовини не афішуються, робота йде жваво, щось готують, тільки чі вийде щось путнє?

Ну і про граблі, досить таку активну участь у всій цій возні приймає екс голова Підгородненської міськради пан Дудка Петро Федорович. У якості кого, з якими повноваженнями, невідомо поки, але факт красномовний. Заживемо.

Ну і звичайно звернення до міськради пішло, хай роз’яснять громаді що, як, хто і чого.

 

фотоматеріали взяті з ресурсу podgorodnoe.in.ua

 

Pidgorodne.info

 

 

коментар / Reply From