Dark Mode
  • п’ятниця, 29 Березня 2024
Чорна п'ятниця в Дніпрі: акції в супермаркетах на цьому тижні

Чорна п'ятниця в Дніпрі: акції в супермаркетах на цьому тижні

Вже цієї п'ятниці, 27 листопада, відбудеться головний розпродаж року. Про це повідомляє Pidgorodne.Info з посиланням на телеграм-канал «Днепр сегодня».

 

У п'ятницю в мережі магазинів "АТБ" будуть знижки до 50% на понад 1000 товарів. Всі акційні товари виділять спеціальним цінником. Кожен покупець може придбати до 24 одиниць або кілограм акційного товару в одному чеку.

 

У супермаркетах "Сільпо" не потрібно чекати до п'ятниці. Знижки почалися сьогодні і триватимуть до кінця тижня. Для власної зручності всі акційні товари можна переглянути на сайті. Для цього потрібно вказати магазин, в якому Ви плануєте робити покупки, так як знижки можуть діяти не в кожному магазині мережі.

 

У гіпермаркетах "Ашан" теж почався розпродаж, правда триватиме він до 26 листопада і діє на все, крім продуктів. Найбільше знижок надано на товари категорії "Товари для дому".

 

З 26 по 29 листопада в "Метро" будуть знижки до -70% на товари категорії "Делікатеси" - консерви, цукерки, алкоголь і т.д. Крім цього, до 1 грудня в супермаркетах будуть діяти знижки до -50% на товари власних брендів "Метро".

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From