Dark Mode
  • середа, 17 Квітня 2024
Час збирати каміння.

Час збирати каміння.

До редакції Pidgorodne.Info звернулись «небайдужі громадяни», які надали інформацію начебто про порушення закону керівництвом нашого Будинку культури. Йдеться про те, що заступник директора Костянтин Муха на кілька днів поїхав за кордон, а по документах його оформили начебто він працював і зарплатню виплатили.

Незаконне позбавлення повноважень Кузьменко Галини Василівни відкрило нечувані перспективи для освоєння бюджету серед зацікавлених сторін. Але як то водиться серед українців гетьманів багато а от домовлятись вони не вміють.

За пів року з основних ініціаторів відставки, здобутками похвалитись можуть далеко не всі, так втратив посаду директора КП «ЕТС» Дубина Евген Миколайович, з бюджетної комісії виключили Свєчкіну Аллу Іллівну та Маласая Віталія Миколайовича. Схоже на те, що починається черговий виток дерибану Підгородненського бюджету, гризня набирає оберти і з’їсти планують чергових конкурентів.

Не маючи симпатії ні до кого, маємо негативне ставлення до людей які нечесним шляхом здобувають бюджетні гроші.

Будинок культури у особі директора і його заступника свого часу активно допомагали усунути Галину Василівну з посади, його приміщення відігравало роль штабу, де за чарчиною депутати збирались та готували відставку, ділили майбутні здобутки вигоди та посади. Активну участь приймав і директор будинку культури в комунікаціях між сторонами і все у них вийшло. Після усунення чинного міського голови бюджетне фінансування установи зросло майже в два рази, істотно зросли і зарплати керівництва, це було закладено в бюджеті, який не пропускала Галина Василівна.

 

Тепер щодо факту правопорушення. Перевірка показала наступне:

У соцмережах присутня інформація про те що Муха Костянтин перебував за кордоном у Берліні як мінімум 3 16 до 21 квітня. Фото є як на особистій сторінці Костянтина так і на сторінці CHANCE International у фейсбук. 

https://www.facebook.com/konstantin.muha?epa=SEARCH_BOX

https://www.facebook.com/ChanceBerlinIJB/

Час збирати каміння.

 

Час збирати каміння.

 

Час збирати каміння.

 

  

Табелі показують що в цей час робочі години для Костянтина зараховувались. https://dostup.pravda.com.ua/request/50160/response/120086/attach/3/2019.pdf

Час збирати каміння.

 

Час збирати каміння.

 

В журналі реєстрації наказів по БК нема нічого ні про відпустку ні про відрядження…

Висновок такий що в діях Моргуна Віталія та Мухи Костянтина присутні ознаки кримінальних правопорушень:

 

Стаття 190. Шахрайство

1. Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство) -

карається штрафом до п\'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Стаття 364. Зловживання владою або службовим становищем

1. Зловживання владою або службовим становищем, тобто умисне, з корисливих мотивів чи в інших особистих інтересах або в інтересах третіх осіб, використання службовою особою влади чи службового становища всупереч інтересам служби, якщо воно заподіяло істотну шкоду охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян або державним чи громадським інтересам, або інтересам юридичних осіб, -

карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Далі хай розбираються правоохоронці.

 

 

P.S. Про свято купала

Час збирати каміння.

Час збирати каміння.

 

Pidgorodne.Info

 

 

коментар / Reply From