Dark Mode
  • четвер, 25 Квітня 2024
Час збирати каміння  ІІ

Час збирати каміння ІІ

Час збирати каміння  ІІ

 

Днями Підгородне облетіла новина, з’явилась депутатська група «Наш край Підгородне», буде рішать вопроси. Поки що звичайно Підгородне не їх край, але дуже хотять.

Давайте розберемся шо як і куди.

 

Час збирати каміння  ІІ

 

На бомажці ми бачимо прізвища тих самих персон, уже безпартійних, які чотири роки боролись за майбутнє Підгородного, не жаліли себе, працювали понаднормово, на совість. У цій благодатній роботі вони таки досягли результату. Усунули Г.В.Кузьменко з посади і заступника з ЖКГ довели до того що він звільнився сам. Безумовно, це дало розвитку Підгородного нечуваний поштовх, гляньте за вікно, місто не впізнать.

По персоналіях:

Руденко Сергій Костянтинович, власник успішного бізнесу з прийому металолому, любить закордонні подорожі і може собі їх дозволити. Отримував у 2017 році з Підгородненського бюджету матеріальну допомогу у розмірі 74 000 гривень. В декларації показує три авто, нерухомості там нема.

Чорний Дмитро Геннадійович, працює на держслужбі в Дніпровській РДА згідно декларації голий босий, їзде на пристойному авто, в декларацію не вписане, отримував мат. допомогу на дружину від Підгородненської міської ради, 2018 рік це було 29732 + 30203+24404 грн.

Авто на якому пересувається Дмитро:

Час збирати каміння  ІІ

 

Старосельский Михайло Святославович, підприємець, їзде на незадекларованому поршкаєні, правда старенькому, має напівлегальний цешок з виробництва тротуарної плитки та вирощує рулонні газони.

Старишко В’ячеслав Володимирович, за 2017 рік здав взагалі пусту декларацію, у 2018 році показав дві машини, хатину на 50 квадратів, та нежитлове приміщення. Хатину на два поверхи яку будує за церквою не показав. Доходи від бізнесу також приховує.

Теслюк Ігор Миколайович, хто хоче завезти авто з за кордону, вам до нього. В декларації тільки хата і земля. Ніяких доходів не показано. Примудрився навіть в декларації граматичних помилок наробить.

Булах Михайло Михайлович, декларація досить скромна, яскрава особистість як для Підгородного, має лоточки та нерухомісь на горі, здає все це в оренду, був директором ОСББ «Світанок 7», через ОСББ торгував водою з лівої скважини, чи зараз там харчуєтьс невідомо, але зимою на сесії пропонував підключити 4 школу до комунальної каналізації за 20 000 гривен, талановитий бізнесмен як бачимо.

Дубина Євген Миколайович, в декларації тільки зарплатня ні житла ні авто ні землі. Евген Миколайович розбудовував КП «ЕТС» ця нелегка робота завершилась звільненням його за невиплату зарплати робітникам. Також за час роботи в КП «ЕТС» мав кримінальні провадження за вирубку дерев біля кладовища, тощо, але справи до суду не дійшли.

Маласай Віталій Миколайович, (Як у Підгородному пів дитсадка загубили)у 2018 році приріс нерухомістю, напару з братом Юрієм купили гаражик, квартирку. Зарплатня в нього теж пристойна по середьньому 33 000 за місяць виходить. Був головою бюджетної комісії у 2019р. зняли з посади.

Свєчкіна Алла Іллівна найяскравіша особистість серед 9, має нерухомість, машини, гроші, підприємства, інколи плутає це в декларації, але не соромиться показати власність та кошти. Часто їздить за кордон, сім’я живе в Ізраїлі.Має гострий язик, за що іноді страждає. В Підгородному ремонтувала кладку, ставила світлофори і багато дечого ще не виконала. Постійно хамить жителям міста. Була секретарем бюджетної комісії, у 2019 зняли з посади.

Доречі:

В повідомленні про створення депутатської групи вказано що всі безпартійні, а Свєчкіна пише

Час збирати каміння  ІІ

Граматику пропустимо, бачимо з партій ніхто не виходив. Тобто хтось бреше, хто?

 

Про інших дєятелів. Є в міськраді така комісія з депутатів

 

Час збирати каміння  ІІ

 

Так от у 2018 році ці хлопці збирались два раза, у 2019 жодного. Комісія повинна розглядати питання транспорту, доріг, освітлення, каналізації... Ну, мабуть в депутатській групі запрацюють на повну. Гори звернуть.

 

Перейдемо до самої депутатської групи, для чого її створювали і які права вона має.

Ось витяг з регламенту.

Час збирати каміння  ІІ

Час збирати каміння  ІІ

 

Суттєвих прав і свобод це депутатам не добавляє за виключенням одного, право виступу свого представника з кожного питання порядку денного. Це дає можливість зривать сесії, але враховуючи що представниками обрані Михайло Старосєльский та Ігор Теслюк, які не сильні спікери, побачимо що воно буде далі.

Про перше звернення яке група виродила.

Час збирати каміння  ІІ

 

Звернення написано не від групи а просто від кількох депутатів, це робить статус документу нижчим.

Ціллю його став Болдирєв Руслан Анатолійович, секретар міської ради, нині виконуючий обов’язки міського голови. А причина, гроші. Скоро будуть голосувати за бюджет на друге півріччя, йде бій за контроль потоків. Заступників теж збираються звільняти, між депутатами йдуть активні консультації.

Руслан Анатоліййович свого часу теж приклав руку до позбавлення повноважень Галини Василівни, адже він був відповідальний за процедурну частину тієї сесії, допустив дії які мають ознаки порушення регламенту, антикорупційного та трудового законодавства під час звільнення Кузьменко. У разі якщо суд 12 серпня визнає рішення міської ради про позбавлення мера повноважень, протиправним, буде мати проблеми з законом.

Ось такий розклад.

Нажаль розвиток міста не на часі.

 

 Pidgorodne.Info

 

коментар / Reply From