Dark Mode
  • субота, 20 Квітня 2024
56 чергова сесія Підгородненської міської ради, коротко про головне.

56 чергова сесія Підгородненської міської ради, коротко про головне.

56 чергова сесія Підгородненської міської ради, коротко про головне.

  

Сесія, яка відбулась 17.05.2019 стала яскравим прикладом до чого призводить бездіяльність міської виборчої комісії. Засідання було призначене на 17.00 розпочалось за 22:00, причина відсутність кворуму, ждали коли приїде чотирнадцятий депутат.

56 чергова сесія Підгородненської міської ради, коротко про головне.

 

Із цікавих рішень:

Прийняли до комунальної власності кладки. Можна привітати тих жителів міста, які ногами виходили це рішення. Також «низький» уклін двом депутатам, які живуть не далеко від славнозвісної підвісної кладки а на сесію з’явитись не схотіли: Старосєльский Михайло та Руденко Сергій. Виділили кошти для співфінансування створення ЦНАП (центр надання адміністративних послуг). Якщо міськрада отримає грант, матимемо можливість отримувати закордонні паспорти в місті. Затвердили доменне ім’я pmrada.gov.ua, невже збираються людський сайт зробити? Внесли зміни до рішення №905н від 26.12.2018р., проекту цього рішення на сайті не оприлюднено, але за інсайдерською інформацією два щирі патріоти Підгородого Свєчкіна та Маласай були виключені з бюджетної комісії. Пічалька. Буде смішно, якщо хтось із щасливчиків відміне це рішення наприклад через те що шановний секретар міської ради в бюлетні повписував прізвища Брандзе, Сотули та Євграфова,які вже не є депутатами, себе то вписать як В.О. голови міської ради ума хватило. Протягують проект геліосистем на садочок Івушка, цю тему лобіює депутат Зелений, цікаво глянуть на технікоекономічне обгрунтування цього заходу, за скільки десятиліть окупиться.

Взагалі підготовка до сесії з точки зору моніторингу та закону України про доступ до публічної інформації знаходиться на традиційно низькому рівні. Порядок денний не відповідає тому який оприлюднено на сайті, проекти рішень не всі, бюлетні із зайвими прізвищами.

 

Читайте також: Не чекай, а дій!

54 сесія Підгородненської міської ради

 

Pidgorodne.Info

коментар / Reply From