Dark Mode
  • п’ятниця, 26 Квітня 2024
54 сесія Підгородненської міської ради

54 сесія Підгородненської міської ради

    Вчора 31/01/2018 відбулась історична сесія міської ради. Не пройшло і року, як багатостраждальна вулиця Межова отримала надію на ремонт. Депутати надали дозвіл на прийняття її у комунальну власність. Це не означає що ремонт відбудеться завтра, процедури прийняття на баланс займуть якийсь час, потім потрібно буде знайти фінанси.

 

Почнемо з початку.

    Сесії передувало засідання загальної комісії. Основне питання зміни до бюджету. Новоявлені хазяї накрутили такого (Заява про злочин), що тепер потрібно вносити правки. Видно що в депутатському корпусі натепер за можливість попилять бюджет боряться два угрупування, одна група в яку об’єднались переважно місцеві депутати,  друга це наші добрі "друзі" Віталій Миколайович з Алою Іллівною. 

    Підгородненські депутати так засмутили пана Маласая, що в нього пропала можливість сидіти, на відео видно, всю комісію провів наногах. Підгоріло так, що в серцях, пропонував проголосувати за повернення на посаду Галини Василівни. А на сесію не пішов взагалі, кажуть коли виходив обіцяв наслати на Підгородне сім кар небесних, прокуратуру, сарану, та золотушну інфекцію. З такими показниками роботи по Підгородному скоро в ОДА може змінитись директор одного з департаментів.

Алла Іллівна теж дуже нервувала, дійшло до істерик та тупотіння ніжками. Сесію відбула до кінця, голосувала більш менш пристойно.

По відсутніх: не було Дмитра Чорного та Михайла Старосєльського, депутати жартували що їх закрили на підвал у будинку побуту… Руденко Сергій пішов слідом за Віталієм Миколайовичем, тяжко мати бізнес та бути депутатом. Зібарєв Володимир інформації чому був відсутній нема. Манко Яна у відпустці, десь не в місті.

Про рішення, по депутатських 300 000 гривень на носа таки затвердили. Ми готуємо матеріал про те як попиляли депутатську допомогу у 2018 році, скоро буде.

    Затвердили рішення про те, що учасники бойових дій можуть знайти безхозне майно (будинок) і отримати його на заміну земельної ділянки. Докладніше буде після публікації рішення.

    Дозволили прийняти на баланс Межову.

    Надали ОДА право проектувати парк ім Коваля на острові.

    Затвердили розпорядження міського голови в міжсесійний період. Поки неясно чі попали до того списку рішення про перерозподіл коштів на придбання меблів.

ПРО МЕБЛІ. А ЧОМУ ЇХ НЕ БУЛО В АКТОВІЙ ЗАЛІ МІСЬКРАДИ? 

Нам вдалось зробити фото трибуни. 

Ось трибуна, міська рада згідно договору заплатила за неї  6000 гривень.

 

а ось схожа трибуна за 1250 гривень

 

Ось в Запоріжжі за 1800 роблять з гербом.

 

Готуємо подання в органи.

Читайте також: Як у Підгородному бюджет 2019 приймали.Pidgorodne.Info

коментар / Reply From