Dark Mode
  • п’ятниця, 19 Квітня 2024

Як працюють магазини Підгороднього в локдаун і що не можна купити

Як працюють магазини Підгороднього в локдаун і що не можна купити

У Підгородньому почався зимовий локдаун, а разом з ним запрацював і список обмежень. Згідно з постановою КМУ №123, з 8 по 24 січня в магазинах України заборонено продавати певні товари.

 

Чи дотримуються постанови в Підгородньому; що можна купити в магазинах, а що виявилося під сигнальною жовто-чорною стрічкою – читайте у нашому матеріалі.

 

Нагадаємо, згідно з постановою №1236, в магазинах можлива торгівля товарами, які належать до таких категорій: продукти харчування, лікарські засоби, вироби медичного призначення, засоби гігієни, побутова хімія, засоби зв'язку, друковані засоби масової інформації, ветеринарні препарати, корм, насіння та засоби захисту рослин.

 

АТБ

В "АТБ" кілька полиць перекриті сигнальною стрічкою, на якій висить попередження про те, що ці товари купити не можна. "Під заборону" в "АТБ" потрапили: сміттєві пакети, батарейки, мочалки, пергаментний папір, канцтовари, дитячі іграшки, посуд і багато іншого. Альтернатива є - в "АТБ" можна зробити замовлення на сайті і оформити самовивезення в потрібний магазин.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Домовичок

"Домовичок" працює в звичайному режимі. Дитячі іграшки, канцелярія, посуд, шкарпетки, рушники - тут можна купити все, що душа забажає.

 

 

 

Епіцентр

У пунктах видачі онлайн-замовлень утворюються черги людей з візками.

 

Мережа будівельних гіпермаркетів "Епіцентр" в локдаун працює по-новому.

 

 

За словами очевидців, в рядах треба вибрати будь-який товар: від шурупа до телевізора, і потім в спеціальному вікні оформити як онлайн-замовлення.

 

Не дивлячись на заборону," Епіцентр "повністю відкритий для покупців. Співробітники на вході попереджають, що товари, які не внесені до списку першої необхідності, потрібно буде оформити через онлайн-замовлення.

 

В супермаркеті все дозволене можна придбати як зазвичай - просто заплативши на касі. Решту асортименту можна вибрати в залі, скласти в візок, через працівників залу оформити як онлайн-замовлення, оплатити і забрати товар.

 

 

 

 

 

 

 

 

METRO

В "Метро" дотримуються потрібних правил - безліч відділів виявилися закритими, скрізь є таблички з поясненням. На відміну від магазинів "АТБ", тут можна спокійно купити необхідні господарські товари - наприклад, сміттєві пакети і ганчірки. Товари з недоступних полиць також можна замовити онлайн.

 

 

 

 

 

 

 

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From