Dark Mode
  • вівторок, 16 Квітня 2024

Холодний циклон Christoph накриє Підгородне та Дніпропетровську область: коли очікується розгул негоди

Холодний циклон Christoph накриє Підгородне та Дніпропетровську область: коли очікується розгул негоди

На Україну насувається північний циклон Christoph, який суттєво змінить погоду на всій території країни. 19 липня знизиться температура повітря в західних областях України, частково на Півночі та в Центрі. До Підгородного та  Дніпропетровської області Christoph добереться лише в середу, 21 липня, передає Pidgorodne.Info з посиланням на «Наше Місто».

 

«Дощів ми всі чекаємо і хочемо, однак, з огляду на сильні температурні контрасти в зоні атмосферних фронтів між спекою і зафронтальною прохолодою, ці дощі можуть миттєво перетворюватися в сильні зливи зі шквалами і градом! У понеділок ці явища найбільш ймовірні на Заході, Півночі і місцями в центральних областях », - попередила синоптик Наталя Диденко.

 

 

 

Згідно з картою опадів, в Підгородному, Дніпрі та Дніпропетровській бласті зливи з грозами очікуються після полудня 21 липня. Заливати регіон буде добу, і циклон покине територію області. З четверга, 22 липня, очікується зниження денної температури до + 22 ... + 27 градусів. І повернення спеки синоптики не прогнозують.

 

 

 

 

коментар / Reply From