Dark Mode
  • четвер, 25 Квітня 2024

У маршрутці в Підгородному хлопець втратив свідомість: його врятували та просять забрати загублені речі

У маршрутці в Підгородному хлопець втратив свідомість: його врятували та просять забрати загублені речі

У 238 маршрутці в Підгородному хлопець втратив свідомість. Небайдужі пасажири надали йому першу допомогу і передали його швидкій, яка рухаля у потоці. А тепер місцеві шукають його, щоб передати речі, які він втратив.

 

Про це повідомляє Pidgorodne.Info

 

"Вчора, 22.10.2021р., під час затору на під’їзді до Підгородного (орієнтовно о 17 год.) стався випадок в 238 маршртутці , при якому втратив свідомість молодий хлопець. Він просив зупинити водія біля знаку Підгородне («Ступеньки»), а коли водій зупинився та відчинив двері, саме в цей момент хлопець почав втрачати свідомість", - написала в групі Pidgorodne.Info Оксана Шепелева (Oksana Shepeleva).

 

Це помітили пасажири, які були поруч, і не дали хлопцю випасти з маршрутки, тримали, давали воду. На щастя, в цій пробці рухалася швидка, увагу якої було залучено через всі ряди. Вона і забрала хлопця до лікарні.

 

"Маємо надію, що з ним вже все добре та бажаємо міцного здоров’я. А ще, просимо написати у приватне повідомлення, щоб забрав одну річ, яку загубив коли йому надавали допомогу пасажири з маршрутки.

Усім здоров’я, та не залишайтесь байдужими", - написала Оксана.
 
 
 
 
 

коментар / Reply From