Dark Mode
  • четвер, 2 Травня 2024

У Підгородному фігуристи-олімпійці Катерина Костенко та Роман Талан збудували ковзанку

У Підгородному фігуристи-олімпійці Катерина Костенко та Роман Талан збудували ковзанку

У центрі Підгородного відкрилася ковзанка «Льодова родина». Її на місці пустиря за 2 місяці збудувала сім'я спортивної пари – фігуристів із Дніпра Катерини Костенко та Романа Талана. Розміри ковзанки – 40х20 м.

 

«Ми хочемо тут створити повністю школу фігурного катання з тренажерним залом, сауною, басейном. Все як має бути у спортсменів в Україні. Але, на жаль, таких палаців нема. Але за кордоном ми в них бували, бачили їх і це класно, доступно можна зробити», - розповіла Катерина Костенко.

 

 

«Ми ще хочемо, щоб у Підгородному з'явилася своя хокейна команда. Це теж буде дуже цікавий проєкт для місцевих жителів, для дітлахів. Тут, у місті, є 4 школи, садки. Думаю, це приверне увагу дітей і батьків», - поділився планами Роман Талан.

 

 

Катерина та Роман набирають дітей до школи фігурного катання та до аматорської команди хокею. У команду набирають хлопців старше 14 років будь-якого рівня катання на ковзанах.

 

Поруч із льодовою ареною влаштували міні-трамплін для катання на тюбах.

 

 

Катерина та Роман – майстри спорту України з фігурного катання, чемпіони України, учасники чемпіонатів Європи, світу та Олімпійських ігор.

 

 

 

 

коментар / Reply From