Dark Mode
  • четвер, 28 Березня 2024

У Підгородному та області оголошено найвищий рівень пожежної небезпеки

У Підгородному та області оголошено найвищий рівень пожежної небезпеки

На 27 червня, а також найближчі дні, в Підгородному, Дніпрі і Дніпропетровській області оголошено високий (IV класу), а місцями - найвищий (V класу) рівень пожежної небезпеки.

 

Про це повідомляє Pidgorodne.Info з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС в Дніпропетровській області.

 

 

У зв'язку з цим громадянам не рекомендується відвідувати лісові масиви і лісопосадки, а також категорично забороняється користуватися відкритим вогнем в будь-яких екосистемах, крім місць, спеціально обладнаних для проведення пікніків.

 

Також сьогодні, 27 червня, Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про можливість гроз з сильними зливами і шквалистими поривами вітру.

 

27 червня в області очікується похмура погода з проясненнями. Вдень - гроза з короткочасними, але сильними зливами, в окремих районах області можливе випадання граду. Вітер південно-західний зі швидкістю 7-12 м / с, під час шквалистих поривів - до 15-20 м / с. Температура вночі - 17-22, вдень - 26-31 градусів тепла.

 

 

У Підгородному синоптики обіцяють дощ з грозою, температура вночі - 21-22 градуси вище нуля, вдень - 21-28 градусів за Цельсієм. Хмарна погода у Підгородному триматиметься до самого вечора. Вранці підгородняни вже помітили дощ. Вечором також очікується дощ з грозою.

 

 

28 червня погода в області буде залишатися похмурою з проясненнями. Вночі місцями очікуються сильні зливи, вдень - грози з короткочасними зливами. Вітер невеликий, південно-західний зі швидкістю 7-12 м / с. Температура вночі - 15-20, вдень - 24-29 градусів тепла.

 

У Підгородному 28 червня очікується дощова погода протягом усієї доби. Температура вночі - близько 20-22, вдень - 23-24 градуси Цельсія.

 

 

29 червня в області прогнозують мінливу хмарність. Вночі без істотних опадів, вдень - короткочасні грозові дощі. Вітер переміниться на північно-західний зі швидкістю 7-12 м / с. Температура знизиться, вночі - до 13-18, вдень - до 22-27 градусів тепла.

 

У Підгородному вдень погода буде похмурою без опадів. Ввечері обіцяють ясну погоду. Температура вночі - 18-19, вдень - не вище 25 ° С.

 

 

 

 

 

 

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From