Dark Mode
  • п’ятниця, 29 Березня 2024

У Підгородному оголошено штормове попередження: прогноз погоди на найближчі дні

У Підгородному оголошено штормове попередження: прогноз погоди на найближчі дні

На найближчі два дні у Підгородному, Дніпрі та області у зв'язку із проходженням атмосферного фронту оголошено штормове попередження.

 

Про це повідомляє Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології.

 

 

Згідно з прогнозами синоптиків, у неділю, 30 січня, у регіоні очікується невеликий сніг, на заміських трасах можлива ожеледь. Вдень – сильні пориви південно-західного вітру швидкістю 15-20 км/год. Температура вдень – близько 2-3 градусів морозу.

 

31 січня у регіоні очікується хмарна погода та слабкі снігопади. Сильний поривчастий вітер південно-західного напрямку зі швидкістю 7-12, під час поривів – до 15-20 км/год, збережеться. Температура повітря вночі становитиме 3-8 градусів нижче за нуль, вдень – від 1 градуса морозу до 4 градусів тепла. Ожеледиця на заміських трасах також буде місцями.

 

1 лютого опади у Підгородному, Дніпрі та області припиняться, вітер зміниться на південний, помірної сили. Температурний фон повітря залишиться приблизно таким самим, як 31 січня.

 

У найближчі два дні на всій території України збережеться аналогічна погода, з тією різницею, що в північних областях поривчастий вітер буде змінним напрямом, а на заміських автошляхах, окрім ожеледиці, можливі снігові замети. Тому без потреби автолюбителям краще за місто не виїжджати.

 

 

 

 

 

коментар / Reply From