Dark Mode
  • четвер, 2 Травня 2024

У Підгородному затримали парубка, який влаштував погром біля міської ради та музею

У Підгородному затримали парубка, який влаштував погром біля міської ради та музею
Нещодавно у Підгородному по вулицы Центральный спаплюжили зруйнували пам’ятний знак «Книга історії України», зірвали плакат з фотографіями наших земляків, яку трагічно загинули в зоні АТО, а також розбили вікно у будівлі Підгородненської міської ради. 
 
 
Правоохоронці відреагували на резонансну подію. Особу, яка скоїла правопорушення було встановлено, ним виявився місцевий мешканець, хлопець 2003 року народження, який до того ж проходив строкову службу в Збройних Силах України.

 
Місцезнаходження хлопця було встановлено, а його самого затримано. Відомості до ЄРДР внесено за ч.1 ст. 296 ККУ. (карається штрафом від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років).
 
 
Існує імовірність того, що вказані події будуть перекваліфіковані за більш тяжкою статтею, так як порушник дійсно заслуговує на суворіше покарання. Враховуючи те, що особа причетна до ряду інших кримінальних правопорушень, маємо надію, що уникнути покарання йому не вдасться”, – йдеться у повідомленні.
 
 
 

коментар / Reply From