Dark Mode
  • вівторок, 19 Березня 2024
У Підгородненській ОТГ  з’явився «пересувний» ЦНАП

У Підгородненській ОТГ з’явився «пересувний» ЦНАП

На Дніпропетровщині з’явився ще один «пересувний» Центр надання адміністративних послуг. Мобільний «офіс» отримала Підгородненська міська територіальна громада, про це повідомляє Pidgorodne.Info з посиланням на Дніпро Регіон. Це стало відомо з повідомлення заступниці директора департаменту економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації Олени Лічманенко.

 

«Скарбничка єдиної мережі ЦНАПів Дніпропетровщини поповнилася сучасним мобільним кейсом. Повноцінний пересувний «офіс» отримала Підгородненська міська територіальна громада від українсько-швейцарської програми EGAP, яка реалізується Фондом Східна Європа. Це неабияка допомога для тих мешканців, які через вік або стан здоров’я не мають можливості самостійно дістатися до Центру надання адмінпослуг. Адже тепер вони зможуть отримати необхідну послугу просто не виходячи з дому», – сказала заступниця директора департаменту економічного розвитку Дніпропетровської ОДА Олена Лічманенко.

 

У кейсі – ноутбук, сканер, принтер, зчитувач інформації з ID-карток, USB-модем для доступу до Інтернету, акумулятор та веб-камера. На дому фахівці ЦНАПу зможуть допомогти, зокрема, оформити земельну ділянку, отримати державні соціальні виплати, зареєструвати нерухомість.

 

Перший в Україні переносний «офіс» з’явився у 2017 році у ЦНАПі Кам’янського. Нині 23 такі «валізи» є у 20 містах та громадах Дніпропетровщини.

 

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From