Dark Mode
  • п’ятниця, 26 Квітня 2024

У Дніпрі вшанують пам'ять кіборгів незвичайним автомобільним флешмобом

У Дніпрі вшанують пам'ять кіборгів незвичайним автомобільним флешмобом

21 січня дніпровські патріоти планують провести символічний автофлешмоб в пам'ять про воїнів, які ціною свого життя боронили Донецький аеропорт і наше мирне життя.

 

Захід відбудеться на парковці дніпровського аеропорту.

 

Цікава задумка організаторів флешмобу: автомобілі вишикуються у формі диспетчерської вежі Донецького аеропорту, всередині якої військовий оркестр виконає композицію на честь героїв, а потім «автомобільна» вежа символічно зруйнується.

 

Взяти участь в патріотичному флешмобі запрошують всіх небайдужих городян Дніпра та іншим міст області.

 

Подробиці про захід розповів в соцмережах голова профспілки автомобілістів і автоперевізників Дніпра Михайло Тонконогий.

 

«Друзі, увага! У Дніпрі пройде флешмоб пам'яті захисників Донецького аеропорту! Захід відбудеться за участю Управління у справах АТО Дніпропетровської ОДА, і військового оркестру ОК "СХІД". Організатори - автоклуб "Адреналін" спільно з нашою профспілкою. 21 січня (четвер) - дуже символічна дата в новітній історії України. У цей день офіційно були завершені бої за Донецький аеропорт. Загинули багато наших захисників, ще більше отримали поранення і потрапили в полон. Ми хочемо зробити символічний флешмоб на згадку про тих, хто ціною свого життя і здоров'я обороняли наш мир і спокій в нашому місті. Флешмоб буде проходити 21 січня (четвер) з 8-45 до 9-15. Місце - парковка Аеропорту "Дніпропетровськ" (по шляху в Кайдаки, за Тополем). Бути потрібно до 8-45 без запізнень, так як будуть камери і коптери на точний час. Суть флешмобу наступна: ми вибудовуємо автомобілі в формі диспетчерської вежі аеропорту (на фото). Всередину вежі заходить військовий оркестр. Разом з учасником проектів Х Фактор і Голос Країни Іваном Чижевичем, буде виконуватися пісня "Біля Тополі", яку польська група Еней присвятила нашим захисникам. Після цього оркестр зіграє "Знак шани", і під час цього до "вежі" підбіжить чоловік з червоним димом. Через 30 секунд дим загориться в частинах "вежі" і ще через 30 секунд "вежа" "руйнується" починаючи зверху вниз (машини роз'їжджаються з фігури). Все дійство займе не більше 15 хвилин, також необхідно 15 хвилин на підготовку і аби вибудувати фігуру вежі. Прохання всім, хто може виділити півгодини в робочий день, приїхати на наш флешмоб! Це важливо і для нас, і для тих, хто назавжди залишиться душею на околиці Донецька ... Давайте разом зробимо гарний пам'ятний захід! - написав Михайло.

 

Подавайте заявки на участь в патріотичному флешмобі!

 

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From