Dark Mode
  • п’ятниця, 29 Березня 2024

У Дніпрі вводять суворі карантинні обмеження

У Дніпрі вводять суворі карантинні обмеження

Міська комісія з надзвичайних ситуацій вводить суворі карантинні обмеження з четверга, 25 березня, з 00:00 годин.

 

Про це пише Pidgrodne.Info з посиланням на 34 телеканал.

 

Як повідомив мер міста Борис Філатов, відповідне рішення буде опубліковано найближчим часом.

 

За його словами, хоча Дніпро і не в "червоній" зоні, прийнято рішення ввести низку обмежень.

 

«На відміну від інших територіальних громад, ми не будемо тягнути "до упору", а потім мучитися з колапсом системи охорони здоров'я», – написав Борис Філатов.
 
«Так, цей безперервний кошмар б'є не тільки по нервах, але і по гаманцях... Але. Занадто агресивним став вірус. Занадто "помолодшали" важкі хворі. Занадто багато смертей», – додав він.
 

Дніпровський міський голова нагадав, що за останні місяці хвороба забрала життя, зокрема, багатьох наших відомих земляків: генерального директора КБ "Південне" Олександра Дегтярева, головлікаря 6-ї дитячої лікарні Віктора Слатвицького, директора 35-ї школи Світлани Солодовник, ветерана АТО і відомого волонтера Тараса Берези, головлікаря 4-ї лікарні Костянтина Чебанова.

 

«Ми постараємося зробити обмеження максимально комфортними для бізнесу і вже продумуємо механізм компенсації з місцевого бюджету. Ми не втрачали час даремно і готувалися до чергової хвилі епідемії, проводячи кисневу розводку, встановлюючи в лікарнях безперебійне живлення і закуповуючи додаткові обсяги ліків. Ми сподіваємося на ваше розуміння, громадянську зрілість і дотримання елементарних протиепідемічних заходів», – зазначив Борис Філатов.
 

Також він повідомив, що, як тільки з'явиться можливість, буде публічно вакцинуватися.

 

 

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From