Dark Mode
  • четвер, 18 Квітня 2024

У ДТЕК Дніпровські електромережі запрацював чат-бот

У ДТЕК Дніпровські електромережі запрацював чат-бот

У ДТЕК Дніпровські електромережі з'явився чат-бот. Це віртуальний цифровий помічник, який допомагає клієнтам компанії в автоматичному режимі отримувати необхідну інформацію. Завдяки його роботі жителі Підгородненської громади та області вже сьогодні можуть передати показання лічильника, отримати відповіді на актуальні питання та повідомити про аварійні ситуації. На старті роботи чат-бот «ДТЕК Дніпровські електромережі» буде працювати в месенджерах Viber і Telegram. На наступних етапах впровадження його перевагами можна буде скористатися також в соціальній мережі Facebook.

 

«ДТЕК дбає про своїх клієнтів і створює для них зручні і корисні сервіси. Нині понад 50% всіх звернень в нашу компанію - типові: передача показань лічильника, отримання інформації про підключення до мереж, а також планових і аварійних вимкнень. Завдяки чат-боту консультації з цих питань жителі Дніпра і області будуть отримувати швидше і без очікування. Все буде відбуватися миттєво в режимі 24/7 », - зазначив генеральний директор ДТЕК Дніпровські електромережі Андрій Терещук.

 

Для того щоб почати користуватися послугами чат-бота, необхідно:

 

  1. У Telegram або Viber в пошуку ввести «ДТЕК Дніпровські електромережі» або відсканувати QR-код нижче.
  2. Слідуючи підказкам меню, отримати або передати необхідну інформацію.

 

На даний момент за допомогою чат-бота клієнти можуть:

 

  • передати показання лічильників;
  • повідомити про аварії;
  • подати заявку на роботи приладів обліку;
  • дізнатися реквізити на оплату послуг;
  • ознайомитися з графіком роботи Центрів обслуговування клієнтів;
  • отримати інформацію про проведення планових робіт;
  • дізнатися про аварійні ситуації;
  • отримати відповіді на найбільш поширені питання;
  • отримувати в автоматичному режимі інформаційні повідомлення (push-повідомлення) про аварійні та планові роботи в мережі компанії.

 

Ідентифікація користувачів чат-бота відбувається за допомогою номера особового рахунку клієнтів ДТЕК Дніпровські електромережі. Якщо клієнт не знає номер особового рахунку, його можна відновити через сайт або дзвінком в кол-центр компанії.

 

Компанія планує розвивати новий сервіс і додавати нові функції.

 

 

Також продовжують працювати звичні дистанційні канали зв'язку. Інформацію про планові і аварійні відключення можна перевірити на сайті в розділі «Відсутня електроенергія?». Зв'язатися з кол-центром компанії можна через форму зворотного зв'язку на сайті, сторінці у Facebook і за телефонами 790-99-00, (066) 790-99-00 або (067) 790-99-00.

 

 

Ангеліна Овсієнко

 

коментар / Reply From