Dark Mode
  • четвер, 28 Березня 2024

Сімейні свята у 2022 році: дні календаря для всіх членів сім'ї

Сімейні свята у 2022 році: дні календаря для всіх членів сім'ї
 

Сім'я - одна з найважливіших цінностей в житті людини. Любляча родина потрібна кожній людині. У календарі є спеціальні дати, присвячені різним членам сім'ї. Такі дні - хороший привід згадати про тих, хто нам дорогий, і сказати кілька слів подяки. Ми перерахували  всі сімейні свята 2022 року.

 

21 січня - День бабусі

Це свято виникло в Польщі, але швидко стало популярним у всьому світі. Як зрозуміло з назви, в цю дату прийнято вітати бабусь. Онуки приносять бабусям подарунки, допомагають літнім по дому або просто приходять в гості. Але навіть привітання телефоном буде бабусі приємно.

 

10 квітня - День братів і сестер

Міжнародний день братів і сестер покликаний зміцнити зв'язок між людьми, об'єднаними кровними узами. 10 квітня брати і сестри вітають один одного і дякують за підтримку і спільні веселощі.

 

25 квітня - День дочки

Міжнародний день дочки - не дуже популярне, але добрий і світле свято. Мами і тата в цю дату вітають своїх дочок. Батьки дякують доньці за те, що вона принесла сенс і щастя в їхнє життя.

 

8 травня - День матері

Найвідоміше сімейне свято відзначається в Україні у другу неділю травня. Відзначається воно широко і з великим розмахом, адже в цю дату ми шануємо маму - найріднішу і найближчу людину. У більшості країн світу День матері святкується 13 травня, а в Росії - 27 листопада.

 

15 травня - День сім'ї

15 світу в усьому світі відзначається спільне свято всіх сімей. Це свято засноване з метою звернути увагу суспільства до проблем всередині сім'ї. А для кожної окремої людини це хороший привід відвідати рідних.

 

1 червня - День батьків та Міжнародний день захисту дітей

Відразу два сімейних свята відзначають 1 червня в Україні. Батьки в цю дату піклуються про своїх дітей, дарують їм подарунки і балують. А вже дорослі діти відзначають День батьків - відвідують матір і батька.

 

19 червня - День батька

Тато - та людина, яка зрозуміє у важкій ситуації, розвеселить і навчить потрібним речам. День батька 2022 відзначається в Україні у третю неділю червня - 19 червня. З'явилося свято в США і поширилося по всьому світу. Будь-якому батькові буде приємно почути привітання в цей день.

 

28 жовтня - День бабусь і дідусів

Спільне свято бабусь і дідусів випадає на 28 жовтня. Літнім людям буде дуже приємно почути теплі слова від онуків, адже їм важливо переконатися, що їх пам'ятають і люблять.

 

22 листопада - День синів

В кінці листопада мами і тата вітають своїх синів. Народження сина - величезне щастя для батьків. Навіть дорослий юнак буде радий привітанню від мами і тата в цей день. Віруючі батьки 22 листопада читають молитву за сина.

 

 

 

 

коментар / Reply From