Dark Mode
  • п’ятниця, 29 Березня 2024

Сонячне затемнення в грудні 2021: коли настане і в чому його особливість

Сонячне затемнення в грудні 2021: коли настане і в чому його особливість
 

На початку грудня 2021 року відбудеться унікальне повне сонячне затемнення, останнє в цьому році. На жаль, українці не зможуть спостерігати його наживо, але можуть подивитися трансляцію. Астрономічне явище буде добре видно в Антарктиді, південній Африці, південно-східній Австралії, а також в південній частині світового океану.

 

Коли пройде сонячне затемнення

Сонячне затемнення пройде 4 грудня і триватиме кілька годин. Пік затемнення очікується о 7:34 за світовим часом, або о 9:34 за Києвом.

 

У чому особливість цього затемнення

Сонячні затемнення в південній півкулі, особливо над Антарктидою – велика рідкість. Останнє затемнення над цим континентом було 23 січня 2003 року, а наступне буде в 2039 році. Також це єдине повне затемнення Сонця у 2021 році.

 

Сонячне затемнення 2021: що можна і не можна робити

Це затемнення пройде під сильною енергією Стрільця – активного, допитливого і товариського знака. Енергетика затемнення сприятиме знайомствам з новими людьми, подорожам, спілкуванню.

 

Астрологи рекомендують провести генеральне прибирання напередодні затемнення, відмовитися від шкідливих звичок і стежити за якістю сну. У цей період важливо піклуватися про своє здоров'я і розслабитися, прийняти ванну. В сонячне затемнення не можна робити стрижку, переїжджати і сваритися.

 

Сонячне затемнення 4 грудня 2021 / фото REUTERS

Сонячне затемнення 4 грудня: астрологічне значення

Астролог, політолог, президент Міжнародної Асоціації міжнародних астрологів і фахівців з окультних наук ЦЕРЕРА Лілія Атаманенко каже, що сонячне затемнення зачіпає соціально-політичні процеси, які триватимуть ще 2 тижні. 

 

Астролог стверджує, що сонячне затемнення 4 грудня найбільше торкнеться Стрільців. Їх життя може кардинально зміниться. Також це відповідальний період для Близнюків. Їм потрібно всю інформацію і документацію перевіряти по кілька разів, тому що їх можуть обдурити.

 

 

 

 

коментар / Reply From