Dark Mode
  • вівторок, 14 Травня 2024

Скільки триватиме ремонт дороги у Підгородному: коментар начальника облавтодору

Скільки триватиме ремонт дороги у Підгородному: коментар начальника облавтодору

Всі водії знають, як важко зараз доїхати від Підгородного до Дніпра, оскільки там тривають ремонтні роботи і реверсивний рух транспорту. За словами Олександра Коломійцева, начальника Служби автомобільних доріг області, ремонт триватиме не менше 2-х місяців.

 

«Взагалі, що це за дорога? Це 63 км доріг від Дніпра до Павлограда. Там є кілька штучних споруд. Один з важливих вузлів - це міст через річку Кільчень. Саме на мосту проходять ремонтні роботи. В цьому році ми провели поточний середній ремонт на цій дорозі, і зараз проводимо облаштування верхнього шару асфальтобетону. Поки дозволяють погодні умови, у нас йде ремонт лівої смуги руху. Там знімають верхні плити, потім буде проходити замонолічення нових плит, а після того, як бетон підтвердить свою якість, ми завдамо гідроізоляцію в два шари. Потім будемо проводити ремонт на правій смузі руху. Тому у нас такий термін - 2 місяці.

 

Реверс у нас є, але, на жаль, трафік дуже великий, тому прохання до водіїв - рахуйте свій час, вкладайте додаткові хвилини. Ремонт на цьому мосту не проводився 46 років. Тому зараз дуже важливо провести ремонтні роботи. Ми не проводили ремонт влітку, тому що саме восени найсприятливіші умови для проведення бетонних робіт, коли немає сильної спеки ».

 

 

 

коментар / Reply From