Dark Mode
  • п’ятниця, 26 Квітня 2024

Під Дніпром відкрили новий басейн: як він працюватиме

Під Дніпром відкрили новий басейн: як він працюватиме

У Слобожанському Дніпровського району завершили будівництво сучасного басейну. Об'єкт збудували «з нуля» за програмою президента «Велике будівництво». Це гарний стильний спортивний комплекс, у якому є басейни для дорослих та дітей, а також тренажерний зал із високотехнологічним обладнанням, повідомляє  прес-служба ДніпроОДА.

 

На першому поверсі – сучасна рецепція та затишне кафе. На другому – великий та малий басейни. Дорослий на шість доріжок, там 750 кубів води, у дитячому – 50. Поруч із басейнами на стінах ультрафіолетові осушувачі повітря. Вони створюють комфортний мікроклімат. Підлога – тепла.

 

 

Водночас, у басейнах зможуть плавати близько 100 відвідувачів. Ще понад півсотні – займатися у тренажерних та фітнес залах. Спортивні зони знаходяться на третьому поверсі. Там же і оглядовий майданчик.

 

 

Окрема увага була приділена зручностям для людей з інвалідністю. Будівля має ліфт, пандуси. Спеціальними витягами обладнані басейни.

 

 

Очисне обладнання – іспано-американське. Воно багатоступінчасте. Має, зокрема, спеціальні потужні піщані фільтри та бактерицидні лампи. У дитячому басейні – срібно-катодне очищення.

 

 

Для місцевих школярів планується запровадити безкоштовні уроки плавання. Дітей на заняття підвозитимуть автобусами.

 

В даний час система очищає воду та нагріває його до комфортної температури. А ще налаштовують та перевіряють обладнання. Після завершення останніх приготувань можна буде плавати.

 

 

 

 

коментар / Reply From