Dark Mode
  • п’ятниця, 29 Березня 2024

Передноворічний повний місяць 30 грудня: особливості дня і що не можна робити

Передноворічний повний місяць 30 грудня: особливості дня і що не можна робити

 

Останній повний місяць 2020 року: дізнайтеся, що можна, а що категорично не можна робити в цей день.

 

Нинішньої ночі, 30 грудня, відбудеться останній повний місяць 2020 року. Завдяки цій фазі Місяця святкова новорічна ніч буде максимально світлою. Як правильно поводитися під час повного місяця, що можна, а чого не варто робити, дізнайтеся в нашій статті з посиланням на «СЕГОДНЯ lifestyle».

 

Особливості повного місяця 30 грудня

Отже, 30 грудня в 5:29 за київським часом відбудеться черговий повний місяць - останній в 2020 році. Грудневий повний місяць пройде під знаком Рака.

 

Примітно, що Місяць давно не підбирався до Нового року так близько. Останній раз повний місяць був ближче, ніж сьогодні, в 2009 році, 31 грудня, о 21:13 за київським часом. Причому тоді він також проходив під знаком Рака.

 

У цей період люди бувають особливо чутливі і вразливі, вони занурюються у власні думки і відчуття, гостріше переживають ті події, які відбуваються з ними. Так що передноворічний період запам'ятається з особливою силою і яскравістю.

 

У той же час перехід з 16-ої  на 17-у місячну добу, на яку випадає повний місяць 30 грудня, сприяє сприятливому настрою на святковість, легкість у відносинах з іншими людьми і здобуття внутрішньої свободи.

 

Як поводитися під час повного місяця 30 грудня

В повний місяць під знаком Рака бажано прислухатися до себе, але не зациклюватися на своїх проблемах - багато з них згодом виявляться абсолютно несерйозними і малозначущими. І ви з подивом зрозумієте, як багато сил і думок було на них витрачено.

 

Оптимально зайнятися наведенням порядку в домі, благоустроєм навколишнього вас простору, створенням затишку. Якщо ви ще не нарядили новорічну ялинку - саме час це зробити. Вона вийде надзвичайно красивою і казковою.

 

Що не можна робити під час повного місяця 30 грудня

  • Пам'ятайте, що кожний повний місяць несе з собою кардинальні зміни в житті, пробуджує минулі протистояння і може спровокувати конфлікти.
  • Важливо не піддаватися швидкоплинним імпульсам і перепадам настрою.
  • Не варто в цей період приймати важливі рішення, вести ділові переговори і здійснювати рішучі вчинки.
  • Якщо перед вами стоїть проблема вибору - відкладіть її на більш відповідний час, інакше можете пошкодувати.

 

 

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From