Dark Mode
  • вівторок, 19 Березня 2024

Новий маршрут в Підгородненській громаді: коментар міського голови та як взяти участь в обговоренні

Новий маршрут в Підгородненській громаді: коментар міського голови та як взяти участь в обговоренні

25 лютого виконавчим комітетом Підгородненської ради було прийнято рішення про створення комісії з обстеження доріг та дорожніх об'єктів, з метою організації підготовки до відкриття місцевих автобусних маршрутів загального користування в Підгородненській громаді.

 

Про це повідомив міський голова Андрій Горб на Facebook-сторінці «Новини Підгородненської міської ради».

 

В результаті роботи комісії буде розроблено паспорт автобусного маршруту. В подальшому паспорт маршруту затвердять на сесії. Оголосивши конкурс, жителі громади матимуть перевізника, який надаватиме послуги.

 

«Наша задумка полягає в тому, щоб з'єднати всі наші населені пункти одним маршрутом в такий час доби, щоб це покращувало життя наших жителів. Ми не замінимо тих перевізників, які є сьогодні, але, якісно доповнимо, закриваючи проблемні питання. У нас є своє бачення, ми хочемо його поєднати з баченням громади і реалізувати ідею з перевізником, на якого ми на всі 100% будемо впливати.», - йдеться в повідомленні.

 

Міський голова запропонував жителя громади написати у коментарях під його постом свою думку щодо роботи місцевого перевізника, а також написати свої пропозиції щодо часу доби, коли краще виконувати перевезення  та з яких населених пунктів чи районів міста потрібно почати.

 

 

Ангеліна Овсієнко

 

коментар / Reply From