Dark Mode
  • четвер, 2 Травня 2024

На Дніпропетровщині за тиждень виявили понад 850 порушень карантинних норм

На Дніпропетровщині за тиждень виявили понад 850 порушень карантинних норм

Загалом за весь період карантину, тобто з 18 жовтня, правоохоронці задокументували більше 2 тисяч порушень та перевірили майже 9 тисяч об’єктів на території Дніпропетровської області. Про це повідомляє ГУНП в Дніпропетровській області.

 

Як зазначив заступник начальника відділу дільничних офіцерів поліції УПД ГУНП в Дніпропетровській області Іван Семенюк, щоденно на території Дніпропетровщини працюють від 90 до 100 мобільних груп з перевірки дотримання протиепідемічних норм. 

 

Він додав, що загалом протягом минулого тижня виявлено 854 порушення, переважна кількість – це порушення маскового режиму. Також протягом минулого тижня перевірено 442 перевізника та виявлено 123 правопорушення. 

 

Іван Семенюк додав, що за порушення ч. 1 ст. 44-3 КУпАП передбачена відповідальність у вигляді штрафу від 17 до 34 тисячі гривень для фізичних осіб та від 34 до 170 тисяч гривень для посадових осіб.

 

Частина 2 цієї статті передбачає відповідальність за порушення маскового режиму. Санкція якої передбачає відповідальність у вигляді штрафу від 170 до 255 гривень. 

 

 

 

 

 

 

 

 

коментар / Reply From