Dark Mode
  • п’ятниця, 29 Березня 2024

Міський голова Підгородненської громади розповів про інфраструктурні проєкти

Міський голова Підгородненської громади розповів про інфраструктурні проєкти

Міський голова Підгородненської громади Андрій Горб розповів про плани міської ради в частині реалізації інфраструктурних проєктів.

 

Про це повідомляє  Pidgorodne.Info з посиланням на Facebook-сторінку «Новини Підгородненської міської ради».

 

Проєкт вуличного освітлення в 2021 році

«Наша позиція полягає в наступному, щоб була соціальна справедливість, щоб ми не забували про наші найменші села і не фінансували за звичкою тільки центр. Дуже добре, що в минулому році, завдяки нашій принциповій позиції ми зробили вуличне освітлення центральних вулиць міста Підгородне, які несправедливо обходили стороною раніше. Тому на сьогодні ми вже маємо майже 100% освітлення всіх центральних вулиць по населеним пунктам громади (тільки с. Перемога ще залишилося обділеним) і тому можемо вже рухатися по другорядним вулицям і приділити більше уваги тим селам, які обійшли в минулому році»,  - йдеться у повідомленні міського голови.

 

У 2021 році міська рада планує забезпечити усі вулиці  села Дмитрівка та села Перемога вуличним освітленням. В селі Хуторо-Губиниха планують зробити освітлення на двох вулицях, а в селі Спаське на трьох. В м. Підгородне У цьому році забезпечать світлом вісім вулиць.

 

«Це буде справедливо і буде наближувати нас до мети, а саме за п’ять років мати вуличне освітлення на 100% вулиць громади.саме за п’ять років мати вуличне освітлення на 100% вулиць громади», - пише міський голова.

 

Спортивна інфарструктура

Планується побудова футбольного майданчика зі штучним покриттям в селі Спаське. Також в місті Підгородне зроблять капітальний ремонт спортивної зали у Підгородненському НВК№1.

 

Міська рада планує запуск комунального тренажерного залу, який буде безкоштовним для пільгових категорій населення та доступним для всіх за розумні гроші.

 

Також у планах побудувати три волейбольних майданчика для пляжного волейболу.

 

Культура

«Зробимо капремонт глядацької зали в будинку культури імені Т.Г. Шевченко в місті Підгородне і, нарешті, в центрі міста буде зал на 200 людей, в якому ми зможемо проводити громадські обговорення і культурні заходи», - розповідає Андрій Горб.

 

Освіта

Підгородненська міська рада планує реконструкцію садочка «Веселка» в селі Спаське, а також капітальний ремонт дитячого садочка «Івушка» (в частині забезпечення протипожежної безпеки).

 

Буде здійснено корегування проєкту будівництва дитячого садка біля третьої школи і запуск першої черги будівництва.

 

Також планується капремонт центру ІРЦ в м. Підгородне.

 

« В багатьох інших школах та садочках є потреби в поточних або капітальних ремонтах, це питання буде вивчатися і пізніше, ще ,можливо, заявляться додаткові видатки на школи чи садочки», - йдеться у повідомленні.

 

Благоустрій

У планах довести до завершення ремонт підвісного мосту і його відкриття, а також поточний ремонт всіх місцевих асфальтових доріг і посипка шлаком доріг, які мають ґрунтове покриття.

 

«На жаль, будувати або проводити капремонт доріг ми поки що не можемо, тому в цьому році жодного проекту реалізовувати не будемо.

Звичайно, для виконання мети по збільшенню робочих місць, залученню інвестицій, ми напрявляємо значні кошти на заходи по збільшенню інвестиційної привабливості, але, про це детально буду періодично писати і говорити. Єдине можу сказати, що сьогодні нам необхідно сіяти, щоб в майбутньому зібрати урожай», - повідомляє  міський голова.

 

 

Ангеліна Овсієнко

 

коментар / Reply From