Dark Mode
  • четвер, 25 Квітня 2024

Мокрий сніг з дощем та ожеледиця: якою буде погода у Підгородному

Мокрий сніг з дощем та ожеледиця: якою буде погода у Підгородному

За прогнозами синоптиків, найближчими днями у Підгородному, Дніпрі та області очікується мокрий сніг із дощем та ожеледиця на дорогах.

 

 У неділю, 9 січня, у місті прогнозують мокрий сніг із дощем, стовпчики термометрів уночі покажуть -3 – -5° Цельсія. Вдень у Підгородному та Дніпрі очікується невеликий дощ із температурою повітря +2 – +4° Цельсія. Протягом усього дня у місті переважатиме південно-східний вітер силою 5-10 м/с.

 

У понеділок, 10 січня, мокрий сніг із дощем продовжить накривати Підгородне та Дніпро. Температура повітря триматиметься на позначці 0 - +2 ° Цельсія. Посилиться північно-східний вітер 7-12 м/с.

 

 

Також на дорогах області та міста очікується ожеледиця. Власникам автомобілів потрібно бути особливо уважними під час руху на дорозі в умовах ожеледиці, а також дотримуватися швидкісного режиму, передбаченого відповідними дорожніми знаками. Те саме стосується і пішоходів, виходячи на вулицю, одягайте взуття постійкіше до слизьких поверхонь і будьте уважні, переходячи проїзну частину.

 

 

 

 

 

коментар / Reply From