Dark Mode
  • четвер, 28 Березня 2024

Магічна дата 02.02.2021: як загадувати бажання

Магічна дата 02.02.2021: як загадувати бажання

Сьогодні настав не тільки День бабака, але ще і цікавий, з точки зору нумерології, магічний день, тому що на календарі дата - 02.02.2021. І хоча вона не зовсім дзеркальна, деякі чудові властивості все ж має. Дізнайтеся, чим цікава така комбінація в числах, і що не можна робити в цей день. Аби дізнатися число дня, потрібно послідовно скласти всі цифри цієї дати.Число сьогоднішнього дня - це 9. В нумерології дев'ятка символізує стабільність, стійкість, добру долю і самостійність.


День з числом 9 відмінно підходить для контролювання своєї фінансової стабільності та зміцнення безпеки.

 

Найбільш придатними бажаннями в день з дев'яткою будуть ті, які спрямовані на матеріальну сферу, - благополуччя, збагачення, отримання прибутку, зростання статків, фінансову стабільність.

 

Головне - це сконцентруватися на своєму бажанні, спробувати його візуалізувати і правильно сформулювати. Важливо, щоб воно було зрозуміло вам і Вищим силам. А магія цифр дня підсилить його дію.

 

Що не можна робити в дзеркальну дату
У такі енергетично сильні дні насамперед важливо правильно формулювати свої цілі і бажання. Вкрай важливо згадувати і бажати тільки те, чого ви дійсно хочете.


Необдумана фраза може все зіпсувати. А побажання собі або комусь із навколишніх, сказане з емоцією, може навіть нашкодити.


Також пам'ятайте, що матеріальний добробут дев'ятки дуже нестабільний. До неї може бути застосоване формулювання «як прийшло, так і піде». Щоб цього не сталося, в цей день не варто тринькати гроші, а витрачати їх обдумано, на найважливіше. Тоді вони підуть вам на користь.

 

 

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From