Dark Mode
  • понеділок, 6 Травня 2024

Куди дзвонити водієві у разі ДТП або снігового замету на дорозі в Дніпрі та області

Куди дзвонити водієві у разі ДТП або снігового замету на дорозі в Дніпрі та області

Залишилось лише п'ять днів до настання календарної зими. Проте вже зараз погодні умови значно погіршилися. З 04:00 до 08:00 температура падає до -8° Цельсія, у зв'язку з чим дороги М-30, Н-11, Н-23 та інші вже посипають 22 одиниці техніки.

 

Про це повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломійцев під час прес-конференції в ІА "Міст-Дніпро".

 

«На зиму ми приготували 10 000 тонн посипного матеріалу від ожеледиці та 30 000 суміші, яка покращує зчеплення на дорозі. Прохання до водіїв поставити зимову гуму і утримувати дистанцію на дорозі. Якщо ви потрапили у надзвичайну ситуацію на дорозі або застали сильне погіршення погодних умов, телефонуйте на гарячу лінію», – радить він.

 

Звернутися за допомогою можна за телефоном: 095-009-70-90. У месенджерах Viber або Telegram ви можете відправити свою геолокацію та спеціальна техніка приїде на допомогу.

 

 

Загалом до зими підготували 226 одиниць техніки, які обслуговуватимуть 2827 км доріг. Вони сконцентровані на 27 дорожньо-ремонтних пунктах по всій області.

 

 

 

 

коментар / Reply From