Dark Mode
  • субота, 18 Травня 2024

Дим видно за 2 км: через пожежу під Дніпром люди залишилися без світла

Дим видно за 2 км: через пожежу під Дніпром люди залишилися без світла

У селищі Слобожанське загорілася трансформаторна підстанція - поломка знеструмила весь населений пукт. Про це повідомляє Pidgorodne.Info.

 

Сьогодні вранці, 20 серпня, на вулиці Василя Сухомлинського в селищі Слобожанське зламався трансформатор - всередині підстанції загорілася електропроводка. Поломка сталася близько 9:40. Як повідомили в Головному управлінні ДСНС в Дніпропетровській області, пожежа охопила площу в 100 квадратних метрів.

 

 

 

В результаті спалаху був пошкоджений металевий каркас трансформаторної підстанції. За попередньою інформацією, через пожежу були знеструмлені будинки більше 13 тисяч жителів Слобожанського, кілька гіпермаркетів, а саме “Епіцентр” та “Метро”,ковбасна фабрика і насосна станція. Займання загасили. Загиблих і постраждалих немає.

 

 

 

Станом на 13:00 . по смт. Слобожанське: електропостачання насосної станції КП “Дніпроводоканал” відновлено, водопостачання відновлено. Частково відновлено електропостачання населення (орієнтовно 40%). Роботи тривають.

 

Хочемо повідомити, що деякі райони Підгородного також залишилися без світла через негоду. Місцеві жителі зазначають, що на декількох вулицях в районі "Каналу" також не було світла, а саме на вулицях Литвишка, Яворницького  та Колгоспна.

 

 

 

коментар / Reply From